Spryng lanceert diensten in UK

Door: Spryng Uk  26-02-2009
Trefwoorden: Sms Marketing, Sms Diensten, Sms Gateway

Spryng UK

De diensten van Spryng zijn nu ook beschikbaar voor klanten in de UK, www.spryng.co.uk maakt het mogelijk om de producten waar Spryng in is gespecialiseerd in te kopen en te gebruiken.

Spryng is aanbieder van mobiele telecommunicatie producten voor de zakelijke markt, hoewel privé gebruik ook mogelijk is. De basis van deze producten logt in SMS berichten, een toegankelijke en zeer effectieve communicatie medium dat toegepast kan worden voor een groot aantal applicaties. Deze producten kunnen online gebruikt worden via de interface die Spryng biedt op www.spryng.co.uk, of ze kunnen geïntegreerd worden in uw eigen systemen. Hiermee kan een geautomatiseerde maatwerk toepassing voor een de meest uiteenlopende toepassingen worden gerealiseerd. Meeste producten zoals de SMS gateway worden zonder setup- of abonnementskosten aangeboden. De basis producten bestaan uit SMS gateway (bulk SMS, http api SMS), incoming sms (virtual mobile number), SMS wholesale (worldwide), SMS marketing en maatwerk. Deze producten zijn flexible opgezet, waardoor ze zeer breed inzetbaar zijn.

Dankzij de wereldwijde ervaring en contacten van Spryng kunnen kwaliteit en hoge mate van service worden geleverd tegen scherpe tarieven. Spryng biedt al jaren diensten wereldwijd aan via www.sms-wholesale.com en lokaal via www.spryng.nl en www.spryng.be. In de UK maken klanten ook al geruime tijd naar tevredenheid gebruik van de diensten van Spryng.

Trefwoorden: Bulk Sms, Groepsms, Sms Diensten, Sms Gateway, Sms Mailing, Sms Marketing, Spryng