Stadsbank van Lening

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oudezijds Voorburgwal 300 , 1012 GL Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Stadsbank van Lening

Even voorstellen

De Stadsbank van Lening is in 1614 opgericht. Bij deze gemeentelijke dienst kan iedereen vanaf 18 jaar geld lenen op onderpand. De rente (beleenkosten) was en is nog steeds een stuk lager dan bij particuliere pandhuizen. Ook na bijna vier eeuwen is de Stadsbank van Lening een betrouwbare gemeentelijke dienstverlener. En natuurlijk zonder winstoogmerk.

Simpel, snel en betrouwbaar

Bij onze vier bankfilialen kunt u geld lenen tegen inlevering van een onderpand. Meer informatie vindt u op onze website op de pagina Lenen. De bankfilialen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Voor niet opgehaalde onderpanden hebben wij een eigen veiling en een winkel. Klik door naar het overzicht van kijk- en veilingdagen.

Wilt u uw sieraden veilig opbergen?

Dat kan bij filiaal Osdorpplein van de Stadsbank van Lening. Als inwoner van Amsterdam kunt u tegen betaling tijdelijk uw sieraden onderbrengen in de kluis van de bank.

Veiling

Gouden en zilveren sieraden, juwelen, horloges, audio- en audiovisuele apparatuur, muziekinstrumenten, elektrisch gereedschap, fietsen en nog veel meer.
Voorafgegaan door twee openbare kijkdagen, organiseert de Bank iedere maand 2 of 3 veilingdagen. Op de veiling worden goederen aangeboden die door de rechtmatige eigenaren niet meer zijn teruggehaald. Ook worden er niet opgehaalde voorwerpen van Bureau Gevonden Voorwerpen geveild.

Voordelige sieraden

Een belangrijk deel van het totale veilingaanbod bestaat uit sieraden. Het bezoeken van de veiling biedt daarom een uitgelezen mogelijkheid om in het bezit te komen van gouden en zilveren sieraden tegen een aantrekkelijke prijs. Net als ieder ander die sieraden van edelmetaal verkoopt (juweliers), is ook de Stadsbank van Lening wettelijk verplicht ervoor te zorgen, dat alle artikelen zijn voorzien van Nederlandse keurmerken.

Zowel de kijkdagen als de veilingdagen worden gehouden in de veilingzaal van de Bank, adres: Nes 57 Amsterdam (centrum).

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Stadsbank-Van-Lening/331503973662935

Categorieën: Banks

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Stadsbank van Lening in Oudezijds Voorburgwal 300, Amsterdam Noord-Holland 1012 GL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1012 GL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821488]