Inventaris.nl: dé marktplaats voor kantoormeubilair

Door: Start-end Facility Solutions  20-01-2006
Trefwoorden: Kantoormeubilair

Amsterdam, 18 januari 2006. Vandaag is de lancering van Inventaris.nl. Dit is hét nieuwe platform voor bedrijven die voordelig hun kantoor willen inrichten. Door het brede aanbod nieuw en gebruikt kantoormeubilair kunnen bedrijven:

  1. Kiezen voor een compleet nieuwe inrichting of hun huidige inrichting aanvullen.
  2. Hun oude kantoormeubilair inruilen of online laten veilen.
Op dit moment wordt de lancering van Inventaris.nl ondersteund door een radio campagne op Business News Radio en diverse online advertenties, waaronder banners op FD.nl en Inventarisveiling.nl. "Inventaris.nl heeft al vele grote en kleine klanten vanwege de link met het al jaren bestaande Inventarisveiling.nl. Het verschil met de veiling is het continue grote aanbod en de persoonlijke dienstverlening.
Bezoekers van de website kunnen online offertes aanvragen, een zoekopdracht plaatsen, maar ook direct bellen met een kantoorinrichter of de showroom komen bezoeken. De aanbieders van het kantoormeubilair zijn leveranciers, dealers en bedrijven die via ons willen verkopen.", aldus Jaap Linssen, operationeel directeur van Inventaris.nl.
Inventaris.nl is een initiatief van Start-end BV. Start-end organiseert sinds 1999 veilingen van inventaris voor bedrijven, levert kantoorpanden leeg op en biedt via Inventaris.nl nieuw en gebruikt kantoormeubilair aan.

Trefwoorden: Kantoormeubilair

Contact Start-end Facility Solutions

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share