Stelle College

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mr. Treublaan 1 3 , 1097 DP Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Stelle College

Het Stelle College is een vmbo-school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. We bereiden de leerlingen in een beroepsomgeving voor op de keuze voor een vervolgopleiding. Je kunt vanaf het eerste jaar al kennismaken met verschillende beroepenrichtingen zoals Media, vormgeving en ICT, Economie en ondernemen, Dienstverlening en producten. Met de hulp van een loopbaancoach kies je voor een vervolgopleiding.

Op het Stelle College leer je veel over jouw toekomstige vakgebied. Naast algemene vaardigheden, trainen we ook sociale en maatschappelijke vaardigheden.

Het Stelle College is een kleine school met ongeveer 315 leerlingen. Door de kleinschaligheid kent iedereen elkaar. De school biedt een zorgzame, veilige leeromgeving en heeft moderne leermiddelen. Voor leerlingen met een lwoo-indicatie is er speciale aandacht en begeleiding. Beroepsoriëntatie en keuzebegeleiding staan centraal; je leert vooral door te doen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/StelleCollege

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stelle College in Mr. Treublaan 1 3, Amsterdam Noord-Holland 1097 DP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1097 DP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817382]