Drieduizend toeschouwers tijdens een volleybalwedstrijd

Door: Stichting Hogeschool Van Amsterdam  14-12-2006

 

Stageopdracht: zorg voor een uitverkochte zaal

Drieduizend toeschouwers tijdens een volleybalwedstrijd

Drieduizend mensen tijdens een volleybalwedstrijd is uniek in het Nederlandse volleybal. Naast de ALO Dance Squad en Rookies Castle, dat de boarding vormt van het volleybalveld, pakt het HvA Volleybalteam nu helemaal groots uit. Donderdag 21 december moet een groot feest worden met drieduizend toeschouwers. Net als vorig jaar is dit een stageopdracht voor de 25 studenten die de organisatie rondom de wedstrijden van het HvA Volleybalteam op zich hebben genomen.

De stagiairs komen van verschillende studierichtingen van de Hogeschool van Amsterdam en zijn verantwoordelijk voor de marketing, de teambegeleiding, eventmanagement, de verkoop van tickets, voeding en fysiotherapie. HvA Volleybal is dus een project van, voor en door studenten.

Punten
Het gaat op dit moment niet goed met het HvA Volleybalteam. Het is dus belangrijk om naast het entertainment nu ook de eerste punten te gaan pakken. Het team speelt tegen Rijnmond Volleybal, de nummer 7 van de eredivisie op dit moment.


Climate Change College in SportCafé
In het HvA SportCafé kunnen studenten kennismaken met het talentenbedrijf XOPP en hun traineeprogramma’s. Deze kennismaking vindt plaats voor iedere thuiswedstrijd van HvA Volleybal. Marc Cornelissen, de enige Nederlander die het gepresteerd heeft om zowel de Noord- als de Zuidpool te bedwingen, geeft namens XOPP het Climate Change College en deelt zijn ervaringen van zijn succesformule met nieuwe professionals. Naast XOPP zijn andere bedrijven aanwezig, zoals KPN, Ernst & Young, Randstad, Quintiles, Sp!ts, Event company group en Eilers Sport.


Meer informatie?
Wil je ook aanwezig zijn bij de eredivisiewedstrijd van donderdag 21 december? Ga naar www.hvavolleybal.nl.


Noot voor de redactie:
U bent van harte welkom bij de derde thuiswedstrijd van HvA Volleybal tegen Rijnmond Volleybal op donderdag 21 december. De locatie is Sporthallen Zuid Amsterdam, Burgerweeshuispad 54, 1076 EP Amsterdam. De opening van het HvA SportCafé is om 18.00 uur. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op www.hvavolleybal.nl of bel/mail met HvA Persvoorlichting, Marjan Dirkse, m.dirkse@hva.nl, 020 - 595 3246 of 06 - 128 470 83.

Contact Stichting Hogeschool Van Amsterdam

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share