window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":16,"ttGuid":"F18BC0A337D68965","agent":""} <meta name="ProgId" content="Word.Document" /> <meta name="Generator" content="Microsoft Word 11" /> <meta name="Originator" ..." />

Straetus incasso Hilversum en Straetus incasso Westland voor geopend

Straetus incasso Hilversum en Straetus incasso Westland voor geopend van Straetus

Door: Straetus  01-04-2009
Trefwoorden: Incassodiensten Incassobureau Incasso Vorderingen Facturatie

Voor incassobureaus zijn het drukke tijden, Straetus ziet het huidige klantenbestand sterk groeien. Maar ook het aantal vestigingen blijft groeien. komend kwartaal is Straetus op de achtergrond bezig met de voorbereidingen om nog meer vestigingen te openen.

Onze klanten zien de toegevoegde waarde van het persoonlijk en correct zaken doen met een Straetus ondernemer. Wij blijven ons daarom ook inzetten om de huidige persoonlijke manier van werken te handhaven, want je stuurt toch geen onpersoonlijk call-center af op je klanten??

Straetus heeft reeds vestigingen in  Almere, Abcoude, Hilversum, Rotterdam, Uithoorn en zoekt wij door geheel Nederland enthousiaste ondernemers met doorzettingsvermogen, die een incassobureau willen beginnen.

Trefwoorden: Incassodiensten Incassobureau Incasso Vorderingen Facturatie