window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":16,"ttGuid":"70D22905774F04DD","agent":""} <meta content="Word.Document" name="ProgId" /> <meta content="Microsoft Word 11" name="Generator" /> <meta content="Microsoft ..." />

Straetus incasso nu ook in Bergen op Zoom

Door: Straetus  14-07-2009

De werkwijze van Straetus is anders. Wat veel bedrijven aanspreekt is de persoonlijke en directe manier van werken. Bij Straetus heerst een No Nonsens- ondernemers mentaliteit. Problemen zijn eenvoudig op te lossen door met debiteuren een dialoog aan te gaan, nu doen andere incassobureau dit ook wel.. Maar dit wordt dan veelal weer gedaan door een call Center.

De Straetus incasseerder die de opdracht aanneemt, gaat na een uitgebreid intake gesprek en onderzoek de debiteur benaderen. En dat is nu de sterke kracht van Straetus, de debiteur voelt zich wel serieus genomen en de kans dat deze weer een trouw betalende klant wordt van onze opdrachtgever is stukken groter dan wanneer een onpersoonlijk call center dit had gedaan..

 

Streatus zet met haar vestigingen een sterk merk netwerk neer, eind 2009 wilt Straetus 15 franchisenemers hebben.