Talent Werving & Selectie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Derkinderenstraat 88 , 1062 BJ Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Talent Werving & Selectie

Talent Werving en Selectie is een uitzendbureau net als de grote uitzendbureaus. Maar toch anders. De kracht van Talent is dat we flexwerkers bij voorkeur voor langere termijn aan ons te binden. Onze uitzendkrachten worden goed begeleid door een Jobcoach, en er zijn gedegen inwerkprocedures.

Allereerst wordt uw behoefte nauwkeurig in kaart gebracht. Hiervoor komen we graag bij u langs, zodat we uw organisatie beter kunnen leren kennen. De flexwerkers van Talent komen merendeels uit Polen. Op basis van uw wensen rondom de duur van de arbeid, het aantal medewerkers en de vooropleiding of ervaring, gaan onze collega's in Polen actief op zoek. Talent Werving en Selectie streeft ernaar u al het werk uit handen te nemen zodat er geen rompslomp komt bij het inzetten van buitenlandse uitzendkrachten. Wij verzorgen uw vacaturevervulling van A tot Z en bieden daarbij:

- de werving en selectie in Polen
- het vervoer naar Nederland en terug
- de huisvesting in Nederland
- het vervoer van en naar de werkplek (Talent heeft een omvangrijk wagenpark)
- de salarisbetalingen
- de sociale en fiscale afdrachten
- contactmomenten met onze meertalige jobcoach
- Ondersteuning in de personeelsplanning van externe arbeidskrachten

In onze twee collega-vestigingen in Polen wordt allereerst de database geraadpleegd. Er staan altijd meer dan 3000 gemotiveerde kandidaten staan in deze database, welke dagelijks wordt ververst en aangevuld. Zo wordt de kans op een snelle match alleen maar groter!

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Talent Werving & Selectie in Derkinderenstraat 88, Amsterdam Noord-Holland 1062 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Media diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Media per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1062 BJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820156]