Werknemer beloond als topsporter

Werknemer beloond als topsporter van Talentdesk

Door: Talentdesk  06-11-2007
Trefwoorden: Vacatures, Professionals, Kandidaten

Werknemer beloond als topsporter

Tekengeld bij aangaan arbeidscontract

Amsterdam, 28 2007 – Werknemers krijgen bij het ondertekenen van een arbeidscontract anderhalf maandsalaris cadeau. Talentdesk is het eerst werving- & selectiebureau in Nederland dat tekengeld biedt aan kandidaten.

Talentdesk werkt met een nieuwe aanpak in de werving- en selectiebranche. Deze is afgekeken van de sportbranche. Kandidaten profiteren nu, net als topsporters, ook van een overstap naar een nieuwe werkgever. Barro Tielbaard, algemeen directeur van Talentdesk: “Tekengeld is bij transfers in de sportwereld al heel gebruikelijk, nu dus ook voor werknemers met ervaring.” Talentdesk richt zich op specialisten met een academisch werk- en denkniveau binnen de zakelijke dienstverlening. Tielbaard: “Denk hierbij aan professionals die werkzaam zijn in de financiële branche, marketing- & communicatiebranche en vakgebieden als accountancy en assurantiën.

Ambities
Bij Talentdesk staat, ten opzichte van andere werving- en selectiebureaus, niet het vervullen van de vacature centraal, maar de ambities van de kandidaat. Het bureau werkt met freelancers die niet gebonden zijn aan een werkgever. Deze freelance professionals maken gebruik van hun netwerk van werkgevers om kandidaten te plaatsen. “Met onze ‘professional meets professional’ benadering krijgen werknemers een gesprek met een vakgenoot op hoog niveau. Daarnaast blijven onze professionals werkzaam in het vakgebied en kennen ze de markt en het werkveld als geen ander”, aldus Tielbaard.

Over Talentdesk
Talentdesk is een werving- en selectiebureau dat zich richt op het topsegment van de specialisten met een academisch werk- en denkniveau binnen de zakelijke dienstverlening met een jaarsalaris vanaf 45.000 euro. Talentdesk heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Het netwerk van Talentdesk bestaat uit professionals die op freelance basis werkzaam zijn binnen hun vakgebied en niet gebonden zijn aan een werkgever. Door hun onafhankelijkheid zijn zij in staat een gefundeerd en onafhankelijk advies te geven. Ze koppelen zo werknemers aan een breed scala aan werkgevers. Meer informatie over Talentdesk en de professionals kunt u vinden op www.talentdesk.nl


Trefwoorden: Fianciele Dienstverlening, Financiele Wereld, Kandidaten, Loopbaangesprek, Professionals, Tekengeld, Vacatures, Werving- En Selectieburea,