Tandartsenpraktijk Liem en Oei

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koninginneweg 79 HS , 1075 CJ Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Tandartsenpraktijk Liem en Oei

Wij kiezen ervoor om u op gedegen wijze te voorzien van de beste gebitsverzorging. Wat uw tandheelkundige klachten ook zijn, bij Tandartspraktijk Liem en Oei vindt u een behandeling waar wij niet alleen ingaan op de problemen, maar u ook helpen bij eventuele angst voor de tandarts.

Tandartspraktijk Liem en Oei is een tandheelkundepraktijk in Amsterdam met speciale kennis en zeer veel mogelijkheden. Mogelijkheden die berusten op de moderne tandheelkunde en jarenlange praktijkervaring. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die kampen met angst voor de tandarts. Deze angststoornis, bij gebrek aan een beter woord, is dan ook de meest voorkomende angst op de wereld. Het is ons streven deze angst zoveel mogelijk te minimaliseren. Wij hebben hier enkele behandelmethoden voor die zichzelf al meerdere malen hebben bewezen. Ook voor acute hulp op korte termijn bent u bij onze tandheelkundepraktijk aan het juiste adres. Naast ons specialisme bij angstpatiënten heeft Tandartspraktijk Liem en Oei een eigen modern laboratorium en meerdere behandelruimten. Hiermee kunnen wij u snel en gedegen helpen om van uw pijn af te komen.

Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en persoonlijke aandacht en werken volgens de meest recente methoden in de tandheelkunde. Aangezien wij ook de best mogelijke esthetiek in de mond nastreven, werken wij nauw samen met diverse esthetische instituten. Zo bieden wij u een totaalbehandeling voor alle aspecten van uw mondzorg. Wij gaan altijd voor het beste en meest duurzame resultaat voor een gezonde en stralende lach.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tandartsenpraktijk Liem en Oei in Koninginneweg 79 HS, Amsterdam Noord-Holland 1075 CJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sealen diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Sealen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1075 CJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826870]