Tandartspraktijk J A J M de Groot

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schotse Hooglanden 2 , 1060 NM Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Tandartspraktijk J A J M de Groot

De tandarts en het team van tandartspraktijk J.A.J.M. de Groot . De Aker bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen.
Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen.

Contactgegevens en spoedgevallen.
Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

Patiënt worden.
Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen 14 werkdag(en). Als u wilt, kunt u een kennismakingsgesprek met één van onze teamleden voeren. Wij geven u ook graag een rondleiding om u wegwijs te maken in onze praktijk.
U kunt zich telefonisch aanmelden.

We spreken Nederlands / Wir reden Deutsch / We speak English / Parlons Français.

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.

Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is. Ook vertelt de tandarts u over:

de te verwachten resultaten,
de risico´s van een behandeling,
het aantal behandelingen,
en de duur van de behandelingen.

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo
-
Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Tandartspraktijk J A J M de Groot in Schotse Hooglanden 2, Amsterdam Noord-Holland 1060 NM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sealen diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Sealen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1060 NM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823678]