Tandartspraktijk Quintero

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: IJdoornlaan 275 , 1024 KM Amsterdam, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Tandartspraktijk Quintero

Bij tandartspraktijk Quintero begrijpen we dat de patient het belangrijkste aspect is van tandheelkundige zorg. U bent heel belangrijk voor ons en dat zult u merken als u onze praktijk bezoekt. Wij leveren optimale tandheelkundige zorg op een professionele en vriendelijke manier. Dit vindt u terug in de twee belangrijkste fundamenten van onze praktijk: persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Persoonlijke aandacht
Bij Tandartspraktijk Quintero zult u zich vanaf uw eerste bezoek op uw gemak voelen. U zult merken dat al onze medewerkers hun uiterste best zullen doen voor de tandheelkundige zorg die u verdient. En omdat elke patient anders is krijgt iedereen bij ons persoonlijke zorg op maat.

Kwaliteit
Om de kwaliteit in onze praktijk te waarborgen zijn we continu onze praktijk aan het innoveren. Dit doen wij zowel door een voortdurende modernisering van onze apparatuur en de verbetering en verbreding van de competenties van onze medewerkers.

Competenties

Bij Tandartspraktijk Quintero kunt u onder andere terecht voor de volgende zaken:

•Algemene tandheelkunde
•Esthetische tandheelkunde
•Reconstructieve tandheelkunde
•Implantologie
•Mondhygiëne

Modern

Onze praktijk is voorzien van moderne apparatuur. Dit biedt ons de mogelijkheid om tal van behandelingen 'in house' te doen.

Richtlijnen

Bij Tandartspraktijk Quintero werken we volgens strikt vastgelegde richtlijnen en protocollen voor al onze behandeling.

Talen

Al onze medewerkers spreken naast Nederlands meerdere talen. Bij tandartspraktijk Quintero kunnen we u ook helpen in het Spaans, Portugees of Engels.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Tandartspraktijk Quintero in IJdoornlaan 275, Amsterdam Noord-Holland 1024 KM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sealen diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Sealen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1024 KM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814792]