ABN AMRO brengt wonen en werken dichter bij elkaar

ABN AMRO brengt wonen en werken dichter bij elkaar van Tandberg

Door: Tandberg  06-10-2008
Trefwoorden: Videoconferencing, Dialogues Port, Tandbberg,

Amsterdam, 6 oktober 2008 - ABN AMRO opent op 9 oktober, de Nationale Filevrije dag, Dialogues Ports in Rotterdam, Woerden, Amsterdam en Purmerend. Dit zijn flexwerkruimtes waarmee de bank een oplossing wil bieden voor het mobiliteitsprobleem en de CO2 uitstoot verminderen. In Woerden zal de Dialogues Port officieel geopend worden door Wethouder Wim Groeneweg, in Rotterdam geeft Wethouder Jeannette Baljeu het startsein.

De Dialogues Ports zijn bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan een werkplek dichtbij huis of gebruik wil maken van een inspirerende ruimte. Bedrijven die gebruik willen maken van een Dialogue Port kunnen werkplekken reserveren via www.dialoguesport.nl. Vanuit deze flexwerkruimtes kunnen werknemers inloggen en op afstand toch aan het werk zijn en met collega’s in contact blijven.

De Dialogues Ports zijn gevestigd in vastgoed van ABN AMRO en bieden een prettige en innovatieve werkomgeving met tien tot vijftien individuele werkplekken. Daarnaast zijn de ruimtes geschikt voor brainstormsessies en vergaderingen. Iedere locatie is voorzien van draadloos internet en videoconferentie mogelijkheden. De Dialogues Ports zijn ontwikkeld in samenwerking met KPN. De videoconference systemen zijn geleverd door TANDBERG: "Hoe beter mensen communiceren, hoe productiever hun werk.” TANDBERG reikt hiervoor state-of-the-art videotechnologie aan.

Het bedrijf SportCareer maakt al gebruik van de Dialogues Port in Rotterdam. Hier werken zij drie dagen per week. “De locatie sluit perfect aan op de wensen van ons bedrijf. Dialogues Port Rotterdam is ruim opgezet, waardoor vergaderen en het ontvangen van klanten tot de mogelijkheden behoort. Hierdoor vormt het een uitstekende basis om door te groeien,” aldus Matthe de Jong van SportCareer.

In 2009 zullen er nog eens tien vestigingen worden geopend verspreid over het land bij bekende verkeersknelpunten of die gemakkelijk bereikbaar zijn per Openbaar Vervoer.

------------------------
Noot voor de redactie: De opening van de Dialogues Ports vindt plaats op 9 oktober om 10:00. Journalisten zijn van harte uitgenodigd bij de officiële opening in Woerden (Meulmansweg 23) of Rotterdam Wilhelminaplein 8-10 (derde verdieping) aanwezig te zijn. Tijdens de opening kunt u kennis maken met TANDBERG.

Over TANDBERG
TANDBERG is de grootste leverancier en producent van telepresence, high-definition videoconferencing en mobile video-oplossingen. Het bedrijf heeft twee hoofdkantoren, in New York en Noorwegen. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt systemen en software die video, audio en data integreren. Daarnaast biedt het bedrijf sales, support en value-added services in meer dan 90 landen wereldwijd. TANDBERG is beursgenoteerd aan de Oslo Stock Exchange (TAA.OL). Voor meer informatie: www.tandberg.nl.  

TANDBERG is a trademark or registered trademark in the U.S. and other countries. All other product and company names herein may be trademarks of their respective owners

Voor meer informatie en deelname kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Charlene Cloo
Tel. 035-5435494 / 06-2157461
E-mail: tandberg@voice-pr.nl  

Pieter Verhulst, Business Line Manager bij ABN AMRO
Email: pieter.verhulst@nl.abnamro.com  
Telefoon: 020-6297491

Caroline de Bondt, Operational Manager bij ABN AMRO
E-mail: caroline.de.bondt@nl.abnamro.com  
Telefoon: 06 13483516

Trefwoorden: Dialogues Port, Tandbberg, Videoconferencing,