TANDBERG stelt videoconferencing beschikbaar op Zakenfestival Rotterdam

TANDBERG stelt videoconferencing beschikbaar op Zakenfestival Rotterdam van Tandberg

Door: Tandberg  13-10-2008
Trefwoorden: Videoconferencing, Tandberg

Workshops en presentaties beschikbaar voor breder publiek

Amsterdam, 13 oktober 2008 – TANDBERG, leverancier en producent van telepresence, high-definition videoconferencing en mobiele video-oplossingen, stelt systemen voor videoconferencing beschikbaar voor het Zakenfestival Rotterdam. Het Zakenfestival Rotterdam is een netwerkevenement, waarbij ondernemers en beleidsmakers uit de regio kennis uitwisselen en contacten opdoen. Door middel van videoconferencing zijn workshops ook te volgen in de centrale hal. Daarnaast worden workshops en presentaties opgenomen op de TANDBERG content server, waardoor zowel de presentatiedocumenten als de daadwerkelijke presentatie op een later moment terug zijn te zien.

TANDBERG faciliteert vaker systemen voor videoconferencing tijdens evenementen, zoals bijvoorbeeld onlangs tijdens de Olympische Spelen in Peking. Tijdens het Zakenfestival Rotterdam worden drie TANDBERG MXP profile systemen en drie integrator packs voor visuele communicatie ingezet. Dankzij de inzet van videoconferencing missen bezoekers geen workshops, omdat deze bijvoorbeeld tegelijkertijd plaatsvinden. Maar ook mensen die wegens omstandigheden het evenement niet kunnen bezoeken, maar wel geïnteresseerd zijn in de presentaties en workshops, kunnen deze op een later moment alsnog bekijken. Op deze manier resulteert videoconferencing in efficiënte tijdsbesteding en een optimaal resultaat en bereik van het evenement.

Het Zakenfestival Rotterdam vindt plaats op 28, 29 en 30 oktober in het WTC Rotterdam en is gericht op ondernemers en beleidsmakers in de branches Transport & Logistiek, Detailhandel & Retail, Haven & Industrie, Financiële dienstverlening, Medische sector en Creatieve sector. TANDBERG is aanwezig met een live demo opstelling, waarbij direct wordt gedemonstreerd wat de mogelijkheden zijn van de TANDBERG systemen voor videoconferencing. Tevens verzorgt TANDBERG samen met Microsoft een workshop over hoe innovatieve technologie u kan ondersteunen. Meer informatie over TANDBERG is te vinden op www.tandberg.nl.

------------------------
Over TANDBERG
TANDBERG is de grootste leverancier en producent van telepresence, high-definition videoconferencing en mobile video-oplossingen. Het bedrijf heeft twee hoofdkantoren, in New York en Noorwegen. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt systemen en software die video, audio en data integreren. Daarnaast biedt het bedrijf sales, support en value-added services in meer dan 90 landen wereldwijd. TANDBERG is beursgenoteerd aan de Oslo Stock Exchange (TAA.OL). Voor meer informatie: www.tandberg.nl.

TANDBERG is a trademark or registered trademark in the U.S. and other countries. All other product and company names herein may be trademarks of their respective owners

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Charlene Cloo
Tel. 035-5435494 / 06-467 104 98
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Tandberg, Videoconferencing