TANDBERG verhoogt bridgeperformance videoconferencing met nieuwe blade

TANDBERG verhoogt bridgeperformance videoconferencing met nieuwe blade van Tandberg

Door: Tandberg  13-06-2008
Trefwoorden: Performance, Prestatie, Tandberg

Amsterdam, 12 juni 2008 – TANDBERG, leverancier en producent van telepresence, high-definition videoconferencing en mobiele video-oplossingen, introduceert een nieuwe bridge blade voor hogere prestaties van haar MSE 8000 serie. De nieuwe blade zorgt ervoor dat één platform tot 180 gelijktijdige high-definition videogesprekken kan ondersteunen. Vooral service providers die videoconferencing als dienst willen aanbieden en grote organisaties met een groeiende vraag naar capaciteit voor videoconferenties ondervinden hier voordeel van. De nieuwe bridge blade biedt de hoogste beschikbare prestaties in de markt.

“De vraag naar visuele communicatie stijgt”, aldus Fredrik Halvorsen, CEO bij TANDBERG. “Om aan deze groeiende communicatiebehoefte te voldoen is een goede infrastructuur noodzakelijk. Deze nieuwe blade kan het hoogste aantal tegelijkertijd geplaatste HD-videogesprekken ondersteunen en zorgt ervoor dat organisaties ook in de toekomst kunnen voldoen aan de toenemende vraag van werknemers naar visuele communicatie.”

Ira Weinstein, senior analist bij Wainhouse Research: “De HD-kwaliteit van video zorgt ervoor dat de vraag naar videoconferencing toeneemt. Organisaties worden hierdoor steeds meer afhankelijk van visuele communicatie. De nieuwe bridge blade voor de MSE 8000 serie van TANDBERG maakt het organisaties en service-providers mogelijk om grote hoeveelheden videogesprekken te hosten op een bewezen platform. Dit kan zowel met high-definition als standard-definition systemen voor videoconferencing.”

De TANDBERG Codian MSE 8000 serie met de MSE 8510 Media2 blade wordt gedemonstreerd op de stand van TANDBERG tijdens InfoComm op 18 tot 20 juni in Las Vegas. Voor meer informatie over de Codian MSE 8000 serie, zie http://www.tandberg.com/products/tandberg_codian_mse_8000.jsp.
------------------------

Over TANDBERG
TANDBERG is de grootste leverancier en producent van telepresence, high-definition videoconferencing en mobile video-oplossingen. Het bedrijf heeft twee hoofdkantoren, in New York en Noorwegen. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt systemen en software die video, audio en data integreren. Daarnaast biedt het bedrijf sales, support en value-added services in meer dan 90 landen wereldwijd. TANDBERG is beursgenoteerd aan de Oslo Stock Exchange (TAA.OL). Voor meer informatie: www.tandberg.nl.

TANDBERG is a trademark or registered trademark in the U.S. and other countries. All other product and company names herein may be trademarks of their respective owners

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Charlene Cloo
Tel. 035-5435494 / 06-2157461
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Bridge Blade, Performance, Prestatie, Tandberg, Telepresence, Videoconferecing,