Telewerken krijgt nieuwe dimensie met TANDBERG Movi

Door: Tandberg  15-05-2007
Trefwoorden: Tandberg, Movi

TANDBERG Movi is een server-based applicatie die door organisatie makkelijk ingezet kan worden. Doordat TANDBERG Movi op het centrale netwerk wordt aangesloten, is de applicatie eenvoudig te gebruiken en is één druk op de knop voldoende om een verbinding op te bouwen. Daarnaast kunnen IT-afdelingen TANDBERG Movi centraal beheren via het internet.

Volgens Deloitte zullen in 2008 ongeveer 41 miljoen werknemers wereldwijd minstens één dag per week thuis werken. Ondanks deze flinke groei van telewerkers, zijn er belemmeringen die ertoe bijdragen dat deze manier van werken nog niet volledig geaccepteerd is. Videoconferencing kan die belemmeringen opheffen. Traditionele videoconferencingsystemen bevinden zich vaak in vergaderruimtes of op het bureau, echter pc-videoconferencing is net zo mobiel als een laptop. TANDBERG Movi maakt hiermee de weg vrij voor grotere acceptatie van telewerken.

Erik Swart, Country Manager bij TANDBERG Benelux: “Videoconferencing vanaf de pc is een voorteken van een grote culturele omslag waarvan het bedrijfsleven zal profiteren. Nu visuele communicatie middels de pc alledaagser wordt, zal de definitie van ‘de werkplek’ veranderen. Werknemers worden mobieler en werkgevers kunnen de geografisch verspreide werknemers beter managen.”

TANDBERG Movi is per direct beschikbaar. De onderstaande sites geven meer informatie:
TANDBERG Movi productdemo http://www.tandberg.com/products/pc_videoconferencing.jsp
TANDBERG Telewerken http://www.tandberg.com/telework
TANDBERG Telewerken webinar http://www.tandberg.com/events/webinars.jsp

Trefwoorden: Movi, Tandberg