Zakelijk Vervoer

Zakelijk Vervoer van TaxiVIP.NL

Door: TaxiVIP.NL  06-11-2014
Trefwoorden: Zakelijk Vervoer, Vervoer Op Maat, Business Vervoer

Zakelijk Vervoer TaxiVIP Amsterdam Vervoer benodigd naar een zakelijke meeting? Dagelijks vervoeren wij zakelijke passagiers naar alle windstreken van Nederland. Ook buiten de Nederlandse landgrenzen, zoals in België, Duitsland, Zwitserland en andere landen bevinden zich bestemmingen waar wij regelmatig onze passagiers naar vervoeren. 24 uur per dag, 7 dagen in de week verzorgen wij zakelijk personenvervoer naar iedere bestemming. Vele bedrijven en (semi)overheidsinstellingen gingen u reeds voor, zie ook onze referentie-pagina op deze website. Benut reistijd efficiënter Tijdens het vervoer kunt u uw aandacht richten op andere zaken dan het drukke verkeer, u kunt rustig uw documenten doornemen, telefoongesprekken voeren of ontspannen. Professionals voor professionals De profesionele en vriendelijke chauffeurs, planners en centralisten zorgen voor een aangename reis volledig afgestemd op de wensen van de klant. Grote keuze dankzij divers wagenpark luxe personenauto voor maximaal 4 passagiers. luxe Minibus (viano) voor Maximaal 7 Passagiers. luxe minitouringcar voor maximaal 16 passagiers. Touringcar voor maximaal 35+1 passagiers. Alles is mogelijk om u (en uw gezelschap) op de meest veilige, comfortabele en milieuvriendelijke wijze te vervoeren. Als zakelijke klant kunt u bij ons op rekening rijden.

Trefwoorden: Business Vervoer, Vervoer Op Maat, Zakelijk Vervoer

Andere producten en diensten van TaxiVIP.NL

Tour Service van TaxiVIP.NL thumbnail
06-11-2014

Tour Service

De Amsterdam Tour Service van TaxiVIP is een ideale optie wanneer u met een gezelschap wilt genieten van een interessante en bijzondere dag uit.


Schiphol Taxi van TaxiVIP.NL thumbnail
06-11-2014

Schiphol Taxi

Schipholvervoer TaxiVIP biedt u alle comfort van de Schipholtaxi. U kunt rekenen op een stipte dienstverlening waar u zowel op de heenweg als de terugweg in alle comfort gebruik van kunt maken. Altijd vaste tarieven Een vakantie of zakenreis is al duur genoeg. U wilt dan ook niet nog eens diep in de buidel tasten voor het Schiphol vervoer. Bij TaxiVIP begrijpen wij dat. Wij staan dan ook niet alleen voor service en kwaliteit, maar ook voor scherpe tarieven die tot wel 50% lager liggen.