De Telefoongids Webservice

Door: Telefoongids Media  15-05-2006
Trefwoorden: Media, Online Media, Crm

Snel en veilig telefoongids gegevens importeren in CRM-systeem

Amsterdam, 15 mei 2006 – De Telefoongids, marktleider op het gebied van directory services in Nederland, introduceert De Telefoongids Webservice. De Telefoongids Webservice is een desktopapplicatie waarmee bedrijven een gevonden particulier of bedrijf direct in hun bedrijfsspecifieke CRM-systeem kunnen importeren zonder eerst een browser te hoeven openen.

Deze Webservice bespaart veel tijd doordat de gegevens, via een online en veilige verbinding, direct geïmporteerd worden en niet handmatig in het systeem ingevoerd hoeven te worden. Werken met Webservices is efficiënt doordat de gegevens altijd actueel en foutloos zijn.

“Met de introductie van De Telefoongids Webservice spelen we in op de ontwikkeling van bedrijven die steeds sneller moeten beschikken over correcte en volledige adresgegevens. De Telefoongids Webservice combineert innovatieve technologie met de meest geraadpleegde en complete gegevens van De Telefoongids. Deze kostenefficiënte oplossing maakt het raadplegen van andere informatiebronnen overbodig,” aldus Dolf Weiler, Marketing Directeur De Telefoongids.

Trefwoorden: Crm, Media, Online Media