De Bridge 360, het online 360˚ feedback instrument dat sales competenties meet!

De Bridge 360, het online 360˚ feedback instrument dat sales competenties meet! van Testgroup

Door: Testgroup  03-05-2011
Trefwoorden: Hr, Assessment, Testen

Online assessments zijn op eenvoudige wijze in te zetten in organisaties. Het voordeel van online assessments is dat kandidaten in grote groepen tegelijk te screenen zijn. Multi source feedback, oftewel 360-graden feedback, is een effectieve manier om door middel van een online assessment feedback te vergaren van werkrelaties over tekortkomingen en ontwikkelpunten in de werkprestaties van de kandidaat. Door middel van 360-graden kunnen alle aspecten van werkprestaties worden beoordeeld. De 360-graden instrumenten worden meestal gebruikt voor de ontwikkeling van medewerkers. Met de online Bridge 360 van uitgever TestGroup Consulting zijn de tekortkomingen en ontwikkelpunten van medewerkers makkelijk meetbaar. Het inzetten van de Bridge 360 zorgt ervoor dat de medewerkers een duidelijk beeld krijgen van hun dagelijkse functioneren binnen de organisatie. De Bridge 360 moet dus gezien worden als een instrument dat ingezet wordt bij de ontwikkeling van de medewerkers en/of de organisatie in zijn geheel. Op basis van het Bridge 360 rapport is het voor kandidaten mogelijk een persoonlijk ontwikkelplan te maken.

De Bridge 360
Bridge 360 is een 360˚ feedback instrument dat ontwikkeld is op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten. De Bridge 360 geeft een valide indicatie over de werkprestaties van individuen. De Bridge 360 onderscheidt zich van andere instrumenten, die weliswaar al langer meegaan, maar wel wat van hun actualiteit hebben verloren. ‘Een belangrijk onderscheidt met andere instrumenten is dat De Bridge 360 het enige feedbackinstrument ter wereld is dat (mede) gericht is op de ontwikkeling van salesmedewerkers,’ aldus Marieke Verstappen, medewerkster TestGroup Consulting.
De Bridge 360 meet 34 werkgedrag dimensies, welke gebaseerd zijn op de dimensies in de Bridge Personality. Deze dimensies zijn verdeeld over vier groepen: besturen, uitvoer, houding en mentaal. De Bridge 360 meet daarnaast ook acht werkgerelateerde vaardigheden, zoals  Verbale vaardigheden, Ruimtelijk inzicht en Emotionele  intelligentie. Het unieke van dit 360-graden instrument is dat de Bridge 360 ook de salesvaardigheden van kandidaten meet. Voorbeelden van de salesvaardigheden die gemeten worden zijn: Planning & Voorbereiding, Contact leggen en De deal maken. Kortom, de Bridge 360 is uitermate geschikt voor de ontwikkeling van werkgedrag dimensies van salesmedewerkers. 

Over TestGroup Consulting
TestGroup Consulting is een uitgever van online assessment instrumenten, psychologische testen (The Bridge Personality) en capaciteitentesten (The Bridge Ability Suite). De organisatie is gespecialiseerd in het toepassen van de laatste online technieken en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van online assesments. TestGroup Consulting is een organisatie met een vernieuwende blik op de toepassing van psychometrie en assessmenttechnieken binnen HRM. Het biedt professionele ondersteuning bij het ontwikkelen en selecteren van mensen in organisaties. De hoogwaardige Bridge assessment instrumenten zijn het fundament van de diensten van TestGroup Consulting. Indien u geïnteresseerd bent in het onderzoek naar werkgedrag onder sales medewerkers kunt u mailen naar TestGroup Consulting, Herengracht 478, Amsterdam.   

Bezoek onze website (TestGroup) voor meer informatie.

Adres gegevens:
TestGroup Consulting
Herengracht 478
020-2621630

Trefwoorden: Asessment, Assessment, Assessments, E Assessment, E Assessments, E-assessment, Hr, Intelligentie Testen, Online Test, Online Testen, Online Tests, Psychologische Test, Psychologische Testen, Testen, Testgroup, Testgroup Consulting,

Andere producten en diensten van Testgroup

Eindelijk een test die verkoopgedrag in kaart brengt! van Testgroup thumbnail
03-05-2011

Eindelijk een test die verkoopgedrag in kaart brengt!

Goed salespersoneel is essentieel voor de verkoopresultaten van een bedrijf. Wat een medewerker een goede verkoper maakt, hangt af van persoonlijkheid, ervaring en vaardigheden. Verkoopgedrag was eerst moeilijk in kaart te brengen maar dankzij ‘The Bridge Personality Sales Rapport’ en ‘The Bridge Personality: Het boekje voor sales’ van uitgever TestGroup Consulting weet u of uw medewerker uit het juiste Sales-hout gesneden is en waar ontwikkelpunten liggen.


Eindelijk betrouwbaar testen via het internet van Testgroup thumbnail
07-04-2008

Eindelijk betrouwbaar testen via het internet

Internet is een ideaal medium als het gaat om e-assessments. Kandidaten zijn in grote groepen te prescreenen en daarmee is het een uitermate praktisch alternatief voor uitgebreide assessment sessies. Tot nu toe was de fraudegevoeligheid altijd hét struikelblok voor een grootschalig gebruik van e-assessments. Het valt immers lastig na te gaan wie er precies achter de computer zit. De kandidaat of zijn slimmere broer?