HeartMath - De Kracht van Hartcoherentie

HeartMath - De Kracht van Hartcoherentie van The Project Network

Door: The Project Network  31-07-2007

Sinds het begin van de jaren ’90, heeft het HeartMath Institute leading-edge onderzoek gedaan naar de rol van het hart in gezondheid, prestatie, verhoogde intelligentie en emotioneel welzijn. In 1994 werd door HeartMath de term ‘hartcoherentie’ geïntroduceerd. Hiermee wordt een optimale staat beschreven, waarin het hart en het brein synchroon lopen, waardoor een cascade van positieve effecten door het hele lichaam plaatsvindt.

Vandaag de dag wordt de HeartMath technologie wereldwijd in meer dan 50 landen gebruikt door mensen en organisaties om het hart een centrale plaats in hun leven te geven.
Howard Martin, oprichter van Heartmath, zal een overzicht presenteren van HeartMaths werk en hoe het gebruik ervan zowel persoonlijke als organisatiebrede veranderingen tot stand kan brengen. Hij zal dat doen met visuele en muzikale ondersteuning en daarbij ook HeartMaths innoverende technologie gebruiken om hartcoherentie zichtbaar te maken. Onderwerpen waarbij nieuwe, overtuigende informatie naar voren zal worden gebracht, zijn:
• Hartcoherentie – het nieuwe gebied van de menselijke ontwikkeling;
• Ultieme samenwerking – een wetenschappelijk inzicht in brein en hart;
• Ontrafeling van de mystiek rond emoties – de sleutel tot intuïtieve intelligentie;
• Het Wereldwijde Coherentie Project – gebruikmakend van vooruitstrevende technologie om veranderingen in de collectieve coherentie op de aarde te meten.

Howard Martin
Howard begon zijn carrière als musicus, werkte als financieel consultant en zette daarna met Doc Childre HeartMath op. Daar bleek hij de motor achter de snelle groei van de organisatie. Wereldwijd heeft hij duizenden mensen getraind in het praktische en dynamische HeartMath programma. Zo heeft hij trainingen gegeven bij Fortune 100 bedrijven (Unilever, Shell, Sony, Mattel, Sun, BP), overheidsinstanties, scholen en oecumenische gemeenschappen. De lezing in oktober is uw enige kans om Howard dit jaar in Europa te zien.

Lezing De Kracht van Hartcoherentie
Op dinsdagavond 2 oktober 2007 van 19.00 uur tot 22.00 uur geeft Howard Martin in het Pim Jacobs Theater in Maarssen een lezing. De toegang bedraagt 45 euro en kaarten zijn te bestellen via www.theprojectnetwork.nl. De lezing is in het Engels. Tijdens de pauze en na afloop kunt u op een van de 25 aanwezige computers zelf ook uw hartcoherentie bekijken.

The Project Network
De lezing wordt georganiseerd door The Project Network. Dit is een platform voor sprekers en thema’s die, in de ogen van initiatiefnemer Jorrit Timmermans, op een positieve manier bijdragen aan de manier waarop wij naar de wereld kijken en in het leven staan.

Meer informatie
The Project Network
Jorrit Timmermans
T 020 62 42 542
E [email protected]
U www.theprojectnetwork.nl