TheBodyManager

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Scheldestraat 110 , 1078 GP Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over TheBodyManager

cosmetische-, orthomoleculaire -, orthomanuele en energetische geneeskunde. Wij bekijken de mens en zijn vraag vanuit diverse invalshoeken om tot een totaal behandeling te komen. Echter niet altijd hoeft alles uit de kast gehaald te worden . Chronisch klachten worden anders behandeld dan een rimpel behandeling. Soms hangen zaken toch aan elkaar.
OP cosmetisch gebied kunt u terecht voor botox, fillers (hyaluronzuur),ook voor de draculafillers (prp).Niet voor draadjes daar de resultaten van deze behandeling nog dubieus zijn. Soms gaan de draadjes zwerven door het gelaat. Hiermee wachten wij nog even. Bij locaal te veel vet(lovehandles, buikje, dijen, kin, ed) zetten wij graag de lipolaser in meestal icm met cryo(koude)lipolyse. Bij ernstig overgewicht is natuurlijk eerst aanpassing van lifestyle en voeding van belang.
wij kunnen ook alle bloedbepalingen doen en bepalen of u vergiftigd wordt door zware metalen en wat daar de consequentie van is.
Wilt u uw huidveroudering vertragen met 10 jaar en wie wil dit niet dan bieden wij de CACI methode aan .Kuur behandeling met microstroom 10-12 keer eens in je leven en daarna een ouderhoudsprogramma. Eigenlijk een must vor alle botox en fillers. chronische klachten behandelen wij met ledlicht of gepolariseerd licht dmv de biotronlamp eventueel icm i-health meridiaan diagnostiek en therapie.Ook geschikt voor acute letsels van het bewegingsapparaat of postoperatief en bij littekens. letop voor de behandeling gaat altijd een consult vooraf zodat u weet wat wij kunnen en wij weten wat u wil.

Openingstijden

Ma - Do
24 uur open
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plastic Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is TheBodyManager in Scheldestraat 110, Amsterdam Noord-Holland 1078 GP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1078 GP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816890]