Win tijd met lifestyle management

Door: Time Of Your Life  19-07-2007

De dag begint in de file, de hele ochtend vol met afspraken, ’s middags heb je een lange vergadering en ’s avonds een etentje. Je moet nog op zoek naar een klusjesman voor de kapotte douche. En je zou ook nog een cadeau kopen voor een jarig familielid. Waar haal je de tijd vandaan? Lifestyle management biedt uitkomst: voortaan regel je alles door middel van één telefoontje. Het bespaart je kostbare tijd en het maakt je leven makkelijker. Niet voor niets is lifestyle management al jaren een succes in de Verenigde Staten en Engeland.

Time of Your Life opende onlangs haar deuren in Amsterdam. Dit bureau regelt werkelijk van alles: een kinderfeest, een speciale outfit, een zakelijk evenement, een kok aan huis, een nieuwe woning of zelfs een bruiloft. Het is in staat zoveel verschillende zaken uit handen te nemen dankzij een almaar groeiend netwerk van dienstverleners en partners. Een verzoek, of het nu zakelijk is of persoonlijk, wordt van A tot Z verzorgd. Ideaal als je weinig tijd hebt of geen idee hebt hoe je iets aan moet pakken.

One-stop shop
Het is te vergelijken met een supermarkt: waarom zou je nog naar de slager, de bakker, de groenteboer en de kaaswinkel gaan als je ook alles in één winkel kunt krijgen? Een ‘one-stop shop’ voor alle dingen waar je zelf zo min mogelijk tijd aan wilt besteden.
Zoals één van de klanten het formuleert: ‘Of het nu gaat om een verjaardagsfeest of een schoonmaker voor na de verbouwing, ik hoef maar te bellen en het wordt geregeld. Het is niet alleen gemakkelijk, maar ook heel betrouwbaar. En ik heb nu meer tijd voor mezelf en mijn gezin.’

Strijd om de tijd
‘De strijd om de tijd zie ik ook terug in mijn omgeving’, aldus Harmen van Sprang, oprichter van Time of Your Life. ‘De tijd díe men heeft, wil men optimaal kunnen benutten. En vaak kan men dan wel de nodige ondersteuning gebruiken. De sterk groeiende vraag zegt in die zin genoeg: we gunnen onszelf blijkbaar weer meer tijd om te genieten.’

Meer informatie op www.timeofyourlife.nl.