Voix de Ville - International Dinnershow

Voix de Ville - International Dinnershow van TOBACCO Theater Amsterdam

Door: TOBACCO Theater Amsterdam  21-11-2012
Trefwoorden: Theater, amsterdam, Bedrijfsfeest

Voix de Ville is een modern variété diner met een artistieke knipoog naar het verleden: classy, visueel, humor, verrassend en toch ook soms zelfs urban. Een uniek theaterdiner, exclusief samengesteld door onze theaterkok Antoine Hermans (kleinzoon van Toon Hermans), in een overdonderende locatie met Nederlandse en internationale top acts. Een perfecte balans tussen food, humor, drankjes, acrobatiek en muziek. De beleving begint al vóór u ons geweldige TOBACCO Theater betreedt. Als u de Theaterstraat de Nes in loopt weet u meteen waar u moet zijn. Op straat wordt u opgewacht door een classywitte dame op hoge stelten. Vriendelijk mysterieus heet zij iedereen welkom en vraagt ze de gasten naar binnen te gaan, waar ze worden opgewacht door de gastvrouw. Met haar ontwapenende en humorvolle manier van doen breekt ze direct het ijs. Zij zorgt ervoor dat iedereen zich als een vooraanstaand persoonlijkheid voelt. Wie weet wat u nog meer te wachten staat!

Trefwoorden: amsterdam, Bedrijfsfeest, Dinershow, Evenementlocatie, Feestlocatie, Industrieel, locatie amsterdam, Theater, Themafeest

Contact TOBACCO Theater Amsterdam

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van TOBACCO Theater Amsterdam

16-12-2011

Theaterzaal huren in centrum Amsterdam

Unieke industriële locatie in het centrum van Amsterdam. Geschikt voor feesten, dinershows, presentaties en vergaderingen.