Toneelhuis Amsterdam

Afdrukken

Is Toneelhuis Amsterdam incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tweede van Swindenstraat 26 , 1093VS Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Toneelhuis Amsterdam

TONEELHUIS AMSTERDAM – ACTEERWORKSHOP
Toneelhuis Amsterdam staat voor kwaliteit. Kwaliteit in lessen, lesprogramma en docenten. Ben je op zoek naar een acteerworkshop op professioneel niveau, dan ben je bij ons aan het goede adres. Toneelhuis Amsterdam vloeit voort uit 10 jaar ervaring met Studio Act2act.
Toneelhuis Amsterdam biedt acteerworkshops aan voor jongeren (16-22) met professionele acteer ambities en volwassenen (22+) die acteerlessen willen volgen op een hoog niveau.
Tientallen studenten die begeleid zijn door docenten van Toneelhuis Amsterdam zijn de afgelopen jaren aangenomen op de vier HBO Toneelscholen in Nederland. Klik daarvoor op het menu: NAAR DE TONEELSCHOOL
Artistieke leiding – Medina Schuurman, Mark Ram

Kaart

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Toneelhuis Amsterdam in Tweede van Swindenstraat 26, Amsterdam Noord-Holland 1093VS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer amsterdam diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam amsterdam per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1093VS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813681]