TooImprove, nieuwe productlijn tegen jeugdpuistjes

TooImprove, nieuwe productlijn tegen jeugdpuistjes van Tooimprove Anti Jeugdpuistjes

Door: Tooimprove Anti Jeugdpuistjes  30-03-2009
Trefwoorden: Acne, Acne Behandeling, Puistjes

TooImprove is een nieuw middel tegen acné (jeugdpuistjes) en is onlangs op de markt gebracht. De reden van het uitbrengen van deze productlijn is het simpele feit dat er zeer veel jongeren zijn die last hebben van acné, en er toch nog onvoldoende effectieve middelen voorhanden zijn.

Behandeling van jeugdpuistjes en acne

TooImprove bestaat uit twee productlijnen: één voor meisjes en één voor jongens. Deze twee productlijnen bevatten elk twee producten. Voor ’s ochtends en ’s avonds een “cleansing wash” waarbij de huid intensief gereinigd en verzorgd wordt, en voor ’s avonds een “clarifying gel” die de gehele nacht op de huid werkt en de huid ontdoet van onzuiverheden. De nieuwe productlijn van TooImprove is gelanceerd door een dermatoloog die veel ervaring heeft met de puberhuid en de bijbehorende  jeugdpuistjes. De producten van TooImprove tegen jeugdpuistjes zijn niet alleen heel effectief, maar ook verzorgend.

De nieuwe productlijn van TooImprove tegen jeugdpuistjes is te bestellen op de website van TooImprove: http://www.tooimprove.com.  

Trefwoorden: Acne, Acne Behandeling, Dermatoloog, Jeugdpuistjes, Puistjes

Contact Tooimprove Anti Jeugdpuistjes

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share