CLICK! de eerste online carrièrebeurs van Nederland. Nu live via MSN.

CLICK! de eerste online carrièrebeurs van Nederland. Nu live via MSN. van Totaljobs.nl

Door: Totaljobs.nl  18-05-2006
Trefwoorden: Werving En Selectie, Arbeidsmarkt, Internetsite

Het grote voordeel van CLICK! is dat de beurs dag en nacht gratis te bezoeken is en langer duurt dan een reguliere beurs. Bovendien biedt CLICK! studenten en bedrijven een aantal interessante extra’s. Kandidaten kunnen direct online solliciteren en bedrijven kunnen de voor hen interessante sollicitanten direct selecteren. Olivier van Duijn, Directeur totaljobs.nl: “De virtuele carrièrebeurs Click! is eigenlijk een wereldpremière. We streven naar minimaal 100.000 bezoekers en verwachten dat deze beurs een nieuwe wijze van contact zal introduceren tussen starters en bedrijven”.

Effectiever voor werkgevers
Werving en selectie vinden in toenemende mate online plaats. De beurs sluit direct op deze trend aan. Participeren in een reguliere beurs is kostbaar, tijdrovend, en heeft beperkingen die een online beurs niet heeft. Met CLICK! heeft een organisatie meer mogelijkheden om zich via het gebruik van digitale media te presenteren. Die kans hebben ABN-AMRO, Brunel International, KPMG, Reed Elsevier en United Technical Solutions (onderdeel van United Services Group - USG) en andere bedrijven aangegrepen.

Zo werkt CLICK!
CLICK! is van 11 mei tot 21 juni 2006 toegankelijk via het carrièrekanaal van www.msn.nl. De homepage van CLICK! bestaat uit een plattegrond van de beurs met verschillende vakgebieden, waaronder marketing & sales, financieel & accountancy, ICT & nieuwe media en techniek & logistiek. De bezoeker komt vervolgens terecht op de beursvloer bij de virtuele stands van bedrijven met banen in de gekozen sector. Door een bedrijf te selecteren krijgt de bezoeker toegang tot relevante informatie, zoals het bedrijfsprofiel en een overzicht van de door de organisatie aangeboden vacatures. Vanzelfsprekend kan iedere bezoeker direct online solliciteren.

Over totaljobs.nl
Totaljobs.nl is een generieke vacaturesite van Reed Elsevier met gemiddeld 700.000 bezoeken en 500.000 unieke bezoekers per maand. Totaljobs.nl publiceert maandelijks gemiddeld 30.000 nieuwe vacatures en biedt werkzoekenden daarmee een effectieve manier om een baan te vinden. Op het interactieve platform kunnen werkgevers vacatures plaatsen en kandidaten zoeken in de uitgebreide CV-database; werkzoekenden kunnen de vele vacatures doorzoeken en direct solliciteren. Ook biedt totaljobs.nl actief vacatures aan via het chatprogramma MSN Messenger.

Over MSN
MSN, onderdeel van Microsoft, is ’s werelds en Nederlands meest bezochte internetbestemming. MSN.nl trekt maandelijks ruim 6 miljoen unieke bezoekers, ruim 4,5 miljoen mensen maken gebruik van MSN Messenger. MSN is wereldwijd leidend in het bieden van webdiensten aan consumenten zoals MSN Hotmail, MSN Messenger, MSN Spaces en MSN Search en digitale marketingoplossingen aan bedrijven. Meer informatie is te vinden op www.msn.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Olivier van Duijn, Directeur Totaljobs.nl, tel. (020) 515 9015, mobiel (06) 55 11 30 03
Edo Povel, Business Development Manager MSN, tel. (020) 500 1343, mobiel (06) 53 38 27 40

Trefwoorden: Arbeidsmarkt, Arbeidsmarktcommunicatie, Banenmarkt, Carrièrekanaal, Carrièresite, Digitale Media, Internetsite, Vacaturesite, Werving En Selectie,