Totaljobs.nl en Schouten & Nelissen bundelen krachten voor clickbeurs.nl

Totaljobs.nl en Schouten & Nelissen bundelen krachten voor clickbeurs.nl van Totaljobs.nl

Door: Totaljobs.nl  11-01-2008
Trefwoorden: Vacatures, Banen, Beurzen

Amsterdam, 10 januari 2008 - Vacaturesite totaljobs.nl en Schouten & Nelissen Groep zijn een samenwerking gestart voor de online carrièrebeurs clickbeurs.nl, die start op de Dag van de Arbeid (1 mei 2008). Het is de intentie om de samenwerking voort te zetten in een structurele vorm bij de volgende online beurzen. Naar verwachting zal de samenwerking ervoor zorgen dat clickbeurs.nl nog innovatiever, effectiever en omvangrijker zal zijn.

'Totaljobs.nl heeft als specialist in online werving alles in huis om het concept van clickbeurs.nl verder uit te bouwen. Ook kunnen we vanuit onze ervaring met online concepten veel betekenen op het gebied van marketing en sales', zegt Olivier van Duijn, directeur van totaljobs.nl.

Vice-voorzitter Raad van Bestuur van Schouten & Nelissen Marcel van Bronswijk: 'Schouten & Nelissen is toonaangevend in het verbeteren van het persoonlijke succes van mensen binnen organisaties. Hiervoor zetten we steeds vaker digitale vormen van trainen en ontwikkelen in. Zo gaan we o.a. onze site Loopbaan.nl gebruiken voor clickbeurs.nl.'

De partners spreken de werkgevers en werkzoekenden met hun eigen specialiteit aan en versterken, zowel in de breedte als in de diepte, het succes van clickbeurs.nl. De verwachting is dat de samenwerking ervoor zal zorgen dat clickbeurs.nl meer standhouders en bezoekers trekt. Ook zullen er samen nieuwe functionaliteiten voor de beurs ontwikkeld worden.

In 2006 was clickbeurs.nl al een groot succes, met maar liefst 100.000 bezoekers. De beurs won in 2007 een internationale prijs: de Innovatieve Online Marketing Award van Onrec in de categorie 'Generieke sites'. Deze prijs is een erkenning voor organisaties, werkzaam in e-recruitment, die een indrukwekkende prestatie hebben geleverd op het gebied van online verkoop en promotie.

Dit is het derde jaar dat de beurs wordt georganiseerd. Ook deze keer hebben studenten en starters met 0-4 jaar werkervaring de mogelijkheid om online te solliciteren en om potentiële werkgevers direct online te ontmoeten. Dit is mogelijk via virtuele stands waar recruiters en werkzoekenden bijvoorbeeld één-op-één kunnen chatten. Een groot voordeel ten opzichte van traditionele beurzen is dat clickbeurs.nl 4 weken lang, 24 uur per dag te bezoeken is.

Kijk voor een demo van de online beurs op www.clickbeurs.nl.

Over totaljobs.nl
Totaljobs.nl is een generieke vacaturesite van Reed Elsevier met gemiddeld 550.000 bezoeken en 360.000 unieke bezoekers per maand. Totaljobs.nl publiceert maandelijks gemiddeld 35.000 nieuwe vacatures en biedt werkgevers de mogelijkheid vacatures te plaatsen en kandidaten te zoeken in de uitgebreide CV-database. Werkzoekenden kunnen gratis het vacatureaanbod bekijken en online solliciteren.

Over Schouten & Nelissen Groep
De Schouten & Nelissen Groep is al meer dan 26 jaar hét kenniscentrum voor gedragsverandering, persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Een positie die we te danken hebben aan constante productinnovatie en hoge kwaliteitseisen. Onze instituten begeleiden mensen, management en organisaties - individueel en organisatorisch - naar strategisch gerichte groei. De ontwikkelingen op de markt, maar vooral de behoefte van de klant, zijn leidend bij alles wat we doen. Bij de Schouten & Nelissen Groep werken wereldwijd ruim 500 mensen in vaste dienst en circa 900 freelance trainers, adviseurs en docenten.


--------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:


Meer informatie:
Patricia Frieman, Event Manager clickbeurs.nl
tel. (020) 515 9601 / (06) 23 91 35 03.

Trefwoorden: Afgestudeerd, Banen, Banenbeurs, Beurzen, Carrière, Carrierebeurs, Carrièrebeurs, Clickbeurs.nl, Loopbaan, Loopbaan.nl, Online Carrierebeurs, Online Carrièrebeurs, Stands, Studenten, Totaljobs.nl, Vacatures, Vacaturesite,