Totaljobs.nl wint internationale award

Totaljobs.nl wint internationale award van Totaljobs.nl

Door: Totaljobs.nl  08-03-2007
Trefwoorden: Internet, Werving En Selectie, Vacaturesite

CLICK! online carrierebeurs wint Innovative Online Marketing Award

Amsterdam, 8 maart 2007 – Vacaturesite totaljobs.nl heeft gisteravond tijdens de derde OnRec Awards in Londen in aanwezigheid van honderden genodigden de Innovative Online Marketing Award gewonnen met de inzending van CLICK! de online carrièrebeurs 2006. Totaljobs.nl won de Award in de categorie ‘Generieke sites’. Deze prijs is een erkenning voor organisaties, werkzaam in e-recruitment, die een indrukwekkende prestatie geleverd hebben betreffende online verkoop en promotie. De zes andere genomineerden in de categorie waren Monster.co.uk (zusteronderneming van Monsterboard.nl), jobs.telegraph.co.uk, CareerJunction.co.za, Timesjobs.com, Jobsontheweb Limited en LocalRecruit.co.uk.

De OnRec Innovative Online Marketing Award is voor totaljobs.nl wederom een bevestiging van het succes van de eerste Nederlandse online carrièrebeurs die vorig jaar in mei en juni plaatsvond in samenwerking met MSN [www.msn.nl] en maarliefst 150.000 unieke bezoekers trok. Ook dit jaar organiseert totaljobs.nl de online carrièrebeurs CLICK! in dezelfde periode. Dit keer gaat totaljobs.nl de samenwerking aan met Hyves.nl. De beurs biedt bijna afgestudeerde studenten en kandidaten met 0-4 jaar werkervaring alsook werkgevers de gelegenheid om elkaar online te ontmoeten. Het belangrijkste voordeel van deze tweede online carrièrebeurs ten opzichte van traditionele beurzen is dat CLICK! op elk gewenst moment en op elke locatie gratis bezocht kan worden. Daarnaast sluit de beurs aan op de trend dat werving en selectie hoofdzakelijk online plaatsvindt. Kandidaten kunnen onder meer met werkgevers chatten, bedrijfsvideo’s bekijken en online solliciteren. Voor werkgevers biedt de beurs ook meer mogelijkheden. Zo kunnen zij via online tests al een grondige voorselectie van kandidaten te maken. Virtuele standhouders in 2007 zullen onder andere zijn: uitzendbureaus Randstad, Tempo Team en Vedior en organisaties als De Gouden Gids, Cool Cat Fashion en Sogeti.

Over totaljobs.nl
Totaljobs.nl is een toonaangevende generieke vacaturesite die werkzoekenden en werkgevers bij elkaar brengt. Met gemiddeld 800.000 bezoeken en 500.000 unieke bezoekers per maand heeft totaljobs.nl een enorme groei doorgemaakt sinds de introductie door Reed Elsevier in oktober 2004. Totaljobs.nl publiceert maandelijks ca. 35.000 vacatures in meer dan 30 verschillende sectoren en vakgebieden en biedt daarmee een representatieve afspiegeling van de Nederlandse arbeidsmarkt. Op het eenvoudige maar professionele platform kunnen werkgevers vacatures plaatsen en kandidaten zoeken in de uitgebreide CV-database; werkzoekenden kunnen op hun beurt de vele vacatures doorzoeken en direct solliciteren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Totaljobs.nl
Patricia Frieman, Marketing Manager
Tel. + 31 (0)6 23 91 35 03 / + 31 (0)20 515 9601

Trefwoorden: Banenbeurs, Carrierebeurs, E-recruitment, Internet, Online Beurs, Vacaturesite, Werving En Selectie,