Revolutionaire prijzen m.b.t internationaal mobiel bellen

Revolutionaire prijzen m.b.t internationaal mobiel bellen van Trendcall Nederland

Door: Trendcall Nederland  22-10-2008

TrendCall is een telecombedrijf gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor goedkoop mobiel internationaal bellen, data en vast bellen. Teleena heeft recent een ultra modern mobiel netwerk gebouwd dat een wereldwijde dekking biedt voor mobiel bellen, SMS’en en mobiel dataverkeer.
Door de TrendCall switches te koppelen aan het netwerk van Teleena ontstaat er een hoge kostenreductie. Via een door TrendCall ontwikkeld 'Least Cost Routing' algoritme zullen de switches altijd het actuele goedkoopste tarief zoeken en dan pas verbinden, in plaats van de standaard
route met bijbehorende tarieven te volgen. TrendCall realiseert hierdoor kostenreducties tot 90% zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast maakt TrendCall gebruik van een door Teleena ontwikkeld innovatief systeem waarmee goedkoper in het buitenland gebeld kan worden.

Door de samenwerking met Teleena kan TrendCall haar reizende klanten, zoals internationale chauffeurs, zakenreizigers en vertegenwoordigers, nog meer voordeel en besparing bieden dan voorheen. Niet alleen de kosten voor zowel bellen als gebeld worden in het buitenland worden aanzienlijk lager, ook zijn de kosten veel beter beheersbaar en direct inzichtelijk. Naast mobiel bellen en SMS’en is ook dataverkeer in het buitenland door deze samenwerking betaalbaar geworden. Naar verwachting kunnen de eerste klanten medio oktober gebruik maken van de nieuwe mobiele diensten van TrendCall.

Voor meer informatie:
TrendCall Nederland BV
Ilco Schipper
Gebouw Ankestyn
Joan Muyskenweg 134
1099 CK Amsterdam
www.trendcall.nl
[email protected]
Tel 020 222 8334
Fax 084 830 5000