Tele0900 maakt met innovatieve technologie bellen naar het buitenland goedkoper voor iedereen.

Tele0900 maakt met innovatieve technologie bellen naar het buitenland goedkoper voor iedereen. van Trendcall Nederland

Door: Trendcall Nederland  03-12-2008

Tele0900: voor iedereen
Iedereen kan via Tele0900 goedkoop bellen naar de hele wereld. Het unieke van Tele0900 is dat het vanaf elke telefoon werkt, dus vanaf de vaste telefoon, via kabel, VOIP, met een mobiel abonnement en met een prepaid simkaart. Het laagste tarief voor bellen naar het buitenland met Tele0900 is twee Eurocent per minuut. De unieke Travelcard van Tele0900 maakt het eveneens mogelijk om vanuit het buitenland goedkoper naar Nederland te bellen.

Innovatieve technologie
TrendCall heeft haar technologie, die tot voor kort alleen voor abonnees te gebruiken was, met |Tele0900 voor iedereen beschikbaar gemaakt. Via een door TrendCall ontwikkeld 'Least Cost Routing' algoritme zullen de TrendCall switches op het moment dat een klant een nummer draait razendsnel het actuele goedkoopste tarief zoeken en dan pas verbinden, in plaats van de standaard route met bijbehorende tarieven te volgen. TrendCall realiseert hierdoor kostenreducties zonder kwaliteitsverlies. Door de TrendCall switches te koppelen aan 0900 nummers kan iedereen nu gebruik maken van deze nieuwe technologie.

Altijd het laagste Tarief
Het enige wat nodig is om gebruik te maken van Tele0900 is een telefoontoestel met toegang tot 0900 nummers. Voor de start van elk gesprek krijgt de klant te horen hoeveel het gesprek gaat kosten. Er is geen sprake van piek- of daltarieven waardoor de klant altijd voor het laagste tarief belt. Tele0900 berekend de gesprekken per seconde en de betaling geschiedt via de factuur van de huidige telecommunicatie leverancier.

Tele0900 TravelCard
Goedkoper bellen vanuit het buitenland kan ook via Tele0900. De klant kan via de website van Tele0900 een TravelCard ter waarde van tien Euro of vijfentwintig Euro bestellen. De Tele0900 TravelCard werkt in de meeste Europese landen.

Gratis bellen
Elke dag geeft Tele0900 bij wijze van promotie gratis belminuten weg. Door een sms met daarin een land naar keuze te versturen maakt de klant kans op een uur gratis bellen!

Over TrendCall
TrendCall is een telecombedrijf gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor goedkoop mobiel
internationaal bellen, data en vast bellen. Met name mensen die veel internationaal bellen en mensen die veel gebeld worden zijn met TrendCall goedkoper uit. De abonnementen van TrendCall kenmerken zich door een combinatie van gunstige internationale tarieven en een korte opzegtermijn. TrendCall verkoopt oplossingen voor mobiel bellen, vast bellen, calling cards en mobiel dataverkeer.