Truckland Noord Holland BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Basisweg 47 , 1043 AN Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Truckland Noord Holland BV

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand filosofie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar.

Truckland telt momenteel 13 strategisch gelegen vestigingen in Nederland,België en Spanje. Ieder van deze vestigingen voert een of meerdere van de Truckland merken, te weten: DAF, Ginaf, Iveco en Fiat. Waarbij de Truckland samenwerking zorgt voor een optimaal dienstenpakket naar de klant. De mobiliteit staat centraal en alle services en diensten sluiten daar naadloos op aan. Ongeacht of het om motoreenheden, getrokken materiaal of op- en aanbouwen gaat. Daarnaast heeft Truckland een eigen bedrijfsschool en eigen schadewerkplaatsen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/truckland

Categorieën: Truck Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Truckland Noord Holland BV in Basisweg 47, Amsterdam Noord-Holland 1043 AN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1043 AN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822053]