De Telegraaf lanceert OverGeld.nl

Door: Uitgeversmaatschappij De Telegraaf  15-09-2006
Trefwoorden: Website, Internet, Finance

De onafhankelijke gids bij financiële keuzes

Amsterdam, 15 September 2006 – De Telegraaf introduceert zaterdag 16 september OverGeld.nl, de nieuwe onafhankelijke internetgids die consumenten helpt bij financiële keuzes. De site valt onder de redactie van De Financiële Telegraaf. Uit eigen onderzoek blijkt dat 77% van de financieel-economisch geïnteresseerden behoefte heeft aan tips en adviezen over geldzaken, die hun eigen portemonnee raken. 88% gebruikt hiervoor het internet.

De consument moet op steeds meer verschillende gebieden zelf zijn zaken regelen: pensioen, zorgverzekering, levensloopregeling, hypotheken. OverGeld.nl speelt met zes overzichtelijke categorieën, te weten hypotheken, verzekeringen, pensioenen, belastingen, sparen/beleggen en lenen, in op de informatiebehoefte die hiermee bij de consument ontstaat. Een redactioneel team van onafhankelijke experts maakt stappenplannen, schrijft praktische artikelen en ontwikkelt andere informatie die de consument verder kan helpen in de financiële wereld. OverGeld.nl richt zich op de lezersgroep MBO/HBO met een inkomen van één tot twee maal modaal.
De redactie van De Telegraaf heeft ruime ervaring op het gebied van financiële consumenteninformatie. Elk zaterdag en zondag verschijnt de pagina OverGeld.nl in De Telegraaf, waarbij de lezer wegwijs wordt gemaakt in de financiële wereld.

De site biedt ook de unieke mogelijkheid om gratis advies te vragen aan experts. Onder andere Kapé Breukelaar en Regina de Valk zullen antwoord geven op vragen van bezoekers van de site. Kapé Breukelaar is zelfstandig adviseur en sinds 2002 voorzitter van de Vereniging Onafhankelijke Financiële Planners. Regina de Valk houdt zich bezig met fiscale en juridische vraagstukken voor o.a. verzekeringsmaatschappijen en de politie. De antwoorden op de meest gestelde vragen worden op de site geplaatst.

Trefwoorden: Finance, Internet, Website

Contact Uitgeversmaatschappij De Telegraaf

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share