Eigen bedrijf beginnen? Een Ltd, HET alternatief voor de BV!

Eigen bedrijf beginnen? Een Ltd, HET alternatief voor de BV! van Uk EuroBV

Door: Uk EuroBV  21-02-2007
Trefwoorden: Startende Ondernemers, Rechtsvorm

Nederlandse individuen en de zakenman hebben al hun voordeel gehaald uit de soepele regels in de wet met betrekking tot zaken doen in Nederland, en hebben daarbij UK EuroBV Ltd, de in Londen gevestigde tussenpersoon/bedrijfsagent gebruikt om hen daarbij te helpen.

Het opzetten van een BV in Nederland is altijd duur en tijdrovend geweest. UK EuroBV Ltd, gevestigd in hartje Londen heeft een Nederlandse sales manager in Amsterdam, die het opstarten van de bedrijven in de vorm van een Ltd. zal begeleiden in Nederland, België en Duitsland.

Het kantoor in Londen wordt geleid door Barry Laden die 40 jaar ervaring heeft als Bedrijfsdirecteur, hij zegt;
"Er is nooit een betere tijd geweest voor Nederlandse ondernemingen om zaken te doen door middel van een Britse Limited Company. UK EuroBV Ltd zal de vorming van de Limited Company realiseren, met alle wettelijke stukken inclusief de ondertekende documentatie om te verzekeren dat u geen Britse Belasting betaalt, uitgifte van de aandeelcertificaten en zal als Secretaris van het Bedrijf optreden. De volledige dienst kan binnen enkele weken worden voltooid en de kosten per bedrijf zijn slechts 349 Euro. De opvolgende jaarlijkse servicekosten van 150 Euro inclusief alle afdrachten in Engeland zijn marktvergelijkend zeer laag.”

UK EuroBV Ltd combineert meer dan 50 jaar ervaring van zijn Directeuren en zal daarmee de Nederlandse zakenpartner stap voor stap bijstaan om een Limited Company te creëren.

UK EuroBV Ltd zal zelfs een rapport van het Companies House verstrekken om uw bedrijf te helpen bij het inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

De Limited Companies die in de UK worden geregistreerd zijn dé toekomst voor gemakkelijk en snel zaken te doen in Nederland. UK Eurobv Ltd is het bedrijf om dit te bewerkstelligen.

Voor meer informatie kijk op: http://www.ukeurobv.com

Trefwoorden: Rechtsvorm, Startende Ondernemers