UMGroup opent inschrijving permanente huurwoningen in Turkije

Door: United Momentum Group  23-02-2009
Trefwoorden: Appartementen, Huurwoningen, Investeren

UMGroup opent inschrijving permanente huurwoningen in Turkije
United Momentum Group biedt appartementen te huur aan nabij Alanya

Na het overweldigend aantal inschrijvingen voor een huurconcept in Spanje, biedt United Momentum Group (projectontwikkelaar in duurzaam vastgoed) nu ook huurappartementen aan in Avsallar, Turkije. Een uitkomst voor mensen die geïnteresseerd zijn in het wonen in Turkije en momenteel niet kiezen voor kopen. Vanaf heden kunnen geïnteresseerden zich inschrijven op www.hureninturkije.nl. Oplevering van het complex staat gepland in het tweede kwartaal van 2009.

Het Lavender Resort ligt in Avsallar vlakbij Alanya. Het is een natuurlijk omheind privéresort dat bestaat uit 84 kwalitatief hoogwaardige huur- en koopwoningen met een klassiek-moderne uitstraling. De appartementen variëren van 120 m2 tot 200 m2 met maandelijkse huurprijzen vanaf € 550,-. Ze zijn allen voorzien van moderne apparatuur en balkon, en het grootste deel van de woningen heeft zicht op de Middellandse Zee. De bouw van het project staat onder Nederlandse bouwbegeleiding. UMGroup biedt de huurders uiteraard deskundige begeleiding op weg naar hun nieuwe woning en woonplaats.

Het Lavender Resort wordt ontwikkeld door Momentum Invest BV, lid van United Momentum Group.

NOOT AAN DE REDACTIE
Afzender van dit bericht is UMGroup. Voor meer informatie en/of beeldmateriaal neemt u contact op met: United Momentum Group, Marcel Lewis: 020-5600800.

OVER UMGROUP
United Momentum Group is internationaal actief in het ontwikkelen van duurzame, toekomstbestendige vastgoedprojecten die economisch, sociaal en ecologisch renderen. Op dit moment bouwt UMGroup op vier continenten succesvol aan diverse projecten, bedoeld voor permanente en semipermanente bewoning.

Daarnaast investeert UMGroup in ontwikkelingen binnen de bouw- en transportsectoren die bijdragen aan een duurzame toekomst. Samen met Cordaid werkt UMGroup aan de recycling van bouwpuin in opkomende landen middels De Mobiele Fabriek. Samen met Innosys en Electric Cars Europe werkt United Momentum Group aan hoogwaardig elektrisch transport.

Net als in 2007, behaalden alle relaties in 2008 weer positieve rendementen op de investeringen bij UMGroup. Voor obligatiehouders gaat het om minimaal 8,4% op jaarbasis, de best verdienende directe investeerder in vastgoed behaalde 47% in een periode van vijf maanden. Dat toekomstbestendig bouwen economisch zeer rendabel is, blijkt tevens uit onze aanhoudende gunstige resultaten en tevreden bewoners. Meer informatie over UMGroup kunt u vinden op www.umgroup.nl.

Trefwoorden: Appartementen, Appartementen Turkije, Huren Buitenland, Huurwoningen, Huurwoningen Turkije, Investeren, Investeren Turkije, Investering Turkije,