Eerste beleggers Lavender Resort behalen rendementen tussen 38% en 47%

Eerste beleggers Lavender Resort behalen rendementen tussen 38% en 47% van United Momentum Group

Door: United Momentum Group  05-02-2008
Trefwoorden: Lavender Resort, Umgroup

Sinds Momentum Invest B.V. het Lavender Resort in Turkije heeft overgenomen in mei 2007, hebben relaties van United Momentum Group (UMGroup) een investering gedaan in dit project. Voor een aantal van deze investeerders in het Lavender Resort hebben zich inmiddels kopers aangediend, waardoor zij rendementen behalen tussen 38% en 47% in vijf maanden tijd.

Het Lavender Resort bestaat uit 72 appartementen en 12 penthouses, verdeeld over drie gebouwen van zeven verdiepingen, Vera, Purper en Pink. De bouw van het project is geheel volgens planning verlopen. Inmiddels is de ruwbouw van de Vera-toren helemaal gereed, inclusief de muren en balkons. Het showappartement wordt binnen enkele weken opgeleverd. De ruwbouw van de Purper-toren is klaar tot de zevende verdieping; momenteel is men met de laatste verdieping bezig. Wat betreft de Pink-toren, hier is men inmiddels al aan de vijfde verdieping begonnen. De oplevering van het Lavender Resort zal naar verwachting vóór 2009 plaatsvinden.

Voor meer informatie over Momentum Invest of over andere projecten van de United Momentum Group, kunt u kijken op www.momentuminvest.com of www.momentumrealestate.nl


Trefwoorden: Lavender Resort, Umgroup

Contact United Momentum Group

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share