Momentum Invest investeert in Costa Rica

Door: United Momentum Group  01-10-2007
Trefwoorden: Costa Rica

Momentum Invest
Momentum Invest, onderdeel van United Momentum Group (UMG), is een organisatie met als missie: “Samen met onze relaties direct bij de bron inkopen zonder onnodige tussenschakels.” Dit levert goede rendementen op, zowel voor de investeerders als voor de organisatie zelf. Daarbij heeft UMG ‘duurzaam ondernemen’ hoog in het vaandel staan. Parque Buena Vista is hier een goed voorbeeld van.

Parque Buena Vista omvat een prachtig natuurgebied van ruim 70 hectare waarvan 95% van de natuur beschermd wordt en waar 25 luxe villa’s door Momentum Invest worden gebouwd op percelen van ieder 2,8 hectare. Per perceel mag maximaal 5% bebouwd worden. Alle percelen hebben een geweldig uitzicht over de oceaan en beschikken tevens over een ruime villa met losstaand gastenverblijf en privé-zwembad. De toekomstige eigenaars van de 25 huizen hebben een eigen aandeel in de ‘Parque Buena Vista Association’ die het park beschermt. Zo ontstaat een privé natuurpark van 70 hectare, inclusief de bebouwde kavels.

Ruwbouw villa op kavel drie inmiddels gereed
De ruwbouw van de villa op kavel drie is inmiddels gereed. Ook is het showhuis opgeleverd en wordt al bewoond. Wat betreft de oplevering van de villa’s op de andere kavels wordt pas besloten na overleg met de kopers er van. Directeur van Momentum Invest, Martijn van Rheenen: “Gezien het hoge kwaliteitsniveau van oplevering en maatwerk voor iedere koper worden per woning circa 14 maanden gerekend tussen aanvang en oplevering. Middels onze makelaardijdivisie Momentum Real Estate zullen deze woningen naar verwachting snel zijn uitverkocht.” Voor verdere informatie over de projecten van Momentum, kijk op: www.momentuminvest.com en www.umgroup.nlNoot voor de redactie:
United Momentum Group
World Trade Centre, H-Tower 20th floor
Zuidplein 168
1077 XV AMSTERDAM
W. www.momentuminvest.com

Contactpersoon:
Nicoline van der Torre
[email protected]
Tel: 020 – 312 19 58
Mobiel: 06 – 163 772 70

Trefwoorden: Costa Rica

Contact United Momentum Group

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share