UMGroup: ruwbouw van eerste gebouw Lavender Resort af

Door: United Momentum Group  01-10-2007
Trefwoorden: Turkije, Investeren, Lavender Resort

Status
De bouw van het Lavender Resort is inmiddels in volle gang. De ruwbouw van het eerste gebouw is met alle zeven verdiepingen gereed. De ruwbouw van het tweede gebouw is tot en met de vierde verdieping af en is daarmee dus alweer over de helft. Ook het derde gebouw is in aanbouw; de fundering is klaar.

In tegenstelling tot veel andere projectontwikkelaars werkt United Momentum Group met een succesvol Nederlands bouwmanagement met jarenlange ervaring. Deze is continu aanwezig en zal het hele bouwtraject in Avsallar zelf begeleiden. Dit is mede de reden voor het zeer voorspoedige verloop van het project.

Waardestijgingen
Er zijn belangrijke ontwikkelingen gaande waardoor deze specifieke regio in waarde sterk zal toenemen. Denk hierbij aan de ontwikkeling van een internationaal vliegveld op circa 30 minuten rijden van het project en de aanleg van een 18 holes golfbaan binnen enkele minuten van het project. Deze golfbaan zal voorlopig de enige in een omtrek van ruim 100 kilometer zijn.


Oplevering
Momenteel is gestart met de voorbereidingen van het showappartement, verwacht wordt dat deze af zal zijn in januari 2008. De ruwbouw van alle drie gebouwen zal naar verwachting februari/maart 2008 gereed zijn. De oplevering van het gehele project staat gepland in december 2008, hierin zijn geen wijzigingen. Voor meer informatie over dit project kunt u kijken op www.momentuminvest.com, www.umgroup.nl of www.lavenderresort.com
Noot voor de redactie:
United Momentum Group
World Trade Centre, H-Tower 20th floor
Zuidplein 168
1077 XV Amsterdam
W. www.momentuminvest.com

Contactpersoon:
Nicoline van der Torre
[email protected]
Tel: 020 – 560 08 00
Mobiel: 06 - 16377270


Trefwoorden: Investeren, Lavender Resort, Turkije

Contact United Momentum Group

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share