United Momentum Group betaalt rendement Parque Buena Vista uit

United Momentum Group betaalt rendement Parque Buena Vista uit van United Momentum Group

Door: United Momentum Group  28-05-2008
Trefwoorden: Costa Rica, Momentum Development

Amsterdam, 27 mei -- Vandaag heeft Momentum Development BV, lid van United Momentum Group, het eerste rendement betaald aan deelnemers in het ontwikkelingsproject Parque Buena Vista. Deze investeerders hebben in 6 maanden een tussentijds rendement van 7,5% behaald op dit vastgoedproject aan de westkust van Costa Rica. Het is de verwachting dat de deelnemers in 24 maanden minimaal een rendement van 23,3% zullen behalen.

Omdat de bouwactiviteiten inmiddels zijn aangevangen, zijn diverse makelaarskantoren ingeschakeld om de verkoop te realiseren. Naast de model villa is inmiddels ook de villa op kavel 3 opgeleverd. Century 21, een makelaarskantoor in Samara, heeft de opgeleverde villa van United Momentum Group recent op USDollar 1,2 miljoen gewaardeerd en de onbebouwde kavels tussen de USDollar 475.000,- en USDollar 550.000,- Op basis van deze waardering is de rendementsprognose van 23,3% inmiddels overtroffen.

Deze positieve prijsontwikkeling in Costa Rica staat in tegenstelling tot de neergaande tendens in de Noord Amerikaanse vastgoedprijzen. Schaarste van geschikte bouwgrond in Costa Rica en grote interesse van Europeanen en Amerikanen, waaronder vele bekende sterren, verklaren dit. Op steenworp afstand van het project van United Momentum Group kocht Mel Gibson recent een landgoed van 163 hectare voor een bedrag van USDollar 25,8 miljoen.

Momentum Invest BV is vanwege de positieve ontwikkelingen op locatie reeds geruime tijd in onderhandeling over geschikte grond voor een nieuw project in dezelfde regio.

Noot voor de redactie:
United Momentum Group
World Trade Centre, H-Tower 20th floor
Zuidplein 168
1077 XV Amsterdam
W. www.umgroup.nl

Contactpersoon:
Nicoline van der Torre
n.vandertorre@umgroup.nl
Tel: 020 – 560 08 00

Trefwoorden: Costa Rica, Momentum Development

Contact United Momentum Group

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share