United Momentum Group investeert in elektrische sportwagen

Door: United Momentum Group  01-10-2007
Trefwoorden: Lotus, Expo, Momentum

Op 6 oktober opent United Momentum Group de deuren van haar nieuwe expositieruimte, de Momentum EXPO. Tijdens de opening in besloten kring zal een primeur gepresenteerd worden, waarin United Momentum Group een samenwerking aangaat en actief participeert in de ontwikkeling en de uiteindelijke productie van de allereerste competitieve, volledig elektrisch aangedreven sportwagen in Europa. “Aangezien duurzaamheid een belangrijke pijler is binnen Momentum Invest zijn wij continu op zoek naar ontwikkelingen en producten die een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving”, aldus Martijn van Rheenen, directeur van Momentum Invest en Momentum Real Estate.

Binnen de autobranche zijn er grote ontwikkelingen op het gebied van elektrisch transport en veel van de vereiste technologie is al geruime tijd beschikbaar. Tot nu toe waren er echter veelal praktische beperkingen, waaronder een lange oplaadtijd en een beperkte actieradius. Mede dankzij recente ontwikkelingen en de samenwerking met toonaangevende bedrijven op het gebied van technologische innovaties zijn deze beperkingen gereduceerd.

Bij behoefte aan grote investeringen zal United Momentum Group zich richten tot externe partijen, welke via Momentum Invest zullen worden aangetrokken. Vanwege de gevoeligheid van de informatie kunnen namen van de betrokken partijen nog niet worden genoemd. Op korte termijn zal Momentum Invest hierover meer publiceren. Voor verdere informatie over de projecten van Momentum, kijk op: www.momentuminvest.com en www.umgroup.nlNoot voor de redactie: 
Momentum Invest 
World Trade Centre, H-Tower 20th floor
Zuidplein 168
1077 XV AMSTERDAM
W. www.momentuminvest.com

Contactpersoon:
Nicoline van der Torre
[email protected]
Tel: 020 – 560 08 00
Mobiel: 06 - 16377270

Trefwoorden: Expo, Lotus, Momentum, Momentum Expo

Contact United Momentum Group

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share