Internetwerving op maat voor bouwbedrijven

Internetwerving op maat voor bouwbedrijven van Vacaturesbouwbedrijven.nl

Door: Vacaturesbouwbedrijven.nl  21-05-2008
Trefwoorden: Bouw, Bouwbedrijf, Internet

AMSTERDAM - 21 mei 2008. Na een uitgebreid onderzoek naar de arbeidsmarkt in de bouw, een pilot van vier maanden en een inventarisatie onder HR-managers in de bouw is vandaag officieel www.vacaturesbouwbedrijven.nl gelanceerd.

VacaturesBouwbedrijven.nl verzorgt internetwerving op maat en brengt kandidaten en bedrijven direct bij elkaar. Bouwbedrijven krijgen ruime mogelijkheden hun bedrijf te promoten met een eigen bedrijfspagina, bedrijfsfilms en interviews. Daarnaast wordt het plaatsen van vacatures uit handen genomen en worden er op verzoek aansprekende personeelsadvertenties gemaakt.

Het onderzoek naar de vacaturemarkt toonde aan dat bouwbedrijven moeite hebben de schaarse kandidaten te bereiken. Dit is te verklaren doordat bouwbedrijven achterlopen met de belangrijkste wervingstool, internet marketing. Gespecialiseerde vacaturebanken bereiken op dit moment de meeste kandidaten op een goedkope manier. De initiatiefnemers van VacaturesBouwbedrijven.nl bundelen waardevolle kennis over de bouwsector, high traffic websites en internet marketing. Met deze kennis krijgen aannemers en installateurs concrete meerwaarde bij het onder de aandacht brengen van hun vacatures.

VacaturesBouwbedrijven.nl biedt wat de naam al aangeeft: vacatures van bouwbedrijven zonder advertenties van intermediairs, duidelijk voor bedrijven èn kandidaten.

Kijk voor meer informatie op www.vacaturesbouwbedrijven.nl of neem contact op met drs. Jasper Bronkhorst, 020 77 37 174, [email protected].

VacaturesBouwbedrijven.nl
Javakade 604
1019 SE Amsterdam
Telefoon 020 77 37 174

Trefwoorden: Aannemer, Arbeidsmarkt, Bouw, Bouwbedrijf, Bouwsector, Internet, Internetwerving, Vacature, Vacatures,