Vastgoed Fundament Fonds realiseert in drie jaar een rendement van meer dan 80%*

Door: Vastgoed Fundament Fonds  29-09-2006
Trefwoorden: Vastgoed

Amsterdam, 27 september 2006 – Het Vastgoed Fundament Fonds bestaat vandaag drie jaar. In deze periode is de koers van het aandeel gestegen van Euro 50 naar bijna Euro 80. Dit is exclusief het dividend dat in de afgelopen drie jaar is uitgekeerd. In totaal is er Euro 13,20 dividend uitbetaald aan beleggers. Het totaalrendement was 23,8% in 2004, circa 23,5% in 2005 en tot nu toe bijna 14% over 2006. Hiermee is het Vastgoed Fundament Fonds één van de fondsen die het hoogste dividend uitkeert in Nederland.

Op 5 oktober 2006 keert het Vastgoed Fundament Fonds een kwartaal dividend uit van Euro 1,44 per aandeel, afhankelijk van de wens van de belegger in cash of stockdividend.

Het niet beursgenoteerde Vastgoed Fundament Fonds ontwikkelt zich zeer positief. De kracht van het fonds ligt in de unieke beleggingsmethode waarbij het fonds voor circa 2/3 belegt in indirect onroerend goed en circa 1/3 in (Europese) beursgenoteerde vastgoedaandelenfondsen. De aandelen van het fonds zijn dagelijks verhandelbaar, het fonds heeft een aantrekkelijk geprognosticeerd rendement en de voor uitkering beschikbare winst wordt elk kwartaal in de vorm van dividend aan de beleggers uitgekeerd. Het totale vermogen van het fonds is inmiddels gestegen naar Euro 160 miljoen.

Het Vastgoed Fundament Fonds wordt beheerd door Annexum, een toonaangevende specialist in vastgoedbeleggingen voor de particuliere en institutionele markt. Het totale belegde vermogen van Annexum bedraagt circa Euro 450 miljoen. Annexum Invest heeft in de afgelopen jaren succesvolle vastgoedbeleggingen geplaatst, zoals Casino Vastgoed Amsterdam CV, De Planeet CV, Vastgoed MECC CV en de winkelfondsen Crystalveste CV en Smaragdveste CV.

* Dit rendement is berekend over de periode 23 september 2003 tot 22 september 2006 De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De beheerder van Vastgoed Fundament Fonds NV, Annexum Beheer B.V., is geregistreerd bij de AFM op grond van de Wtb. Voor het Vastgoed Fundament Fonds is een financiële bijsluiter opgesteld met informatie over het product, de kosten en de risico’s. Het prospectus is verkrijgbaar via 020 – 572 0101 of bovenstaande website.

Trefwoorden: Vastgoed