Veenis Interieurs BV Jan

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weteringstraat 34 , 1017 SP Amsterdam, Noord-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Veenis Interieurs BV Jan

Jan Veenis Interieurs is gevestigd in het Spiegelkwartier in Amsterdam. Onze interieurzaak heeft een keuze aan mogelijkheden voor uw woninginrichting. Wij zijn gespecialiseerd in het voorzien van advies met betrekking tot uw nieuwe inrichting en hebben een groot assortiment met onder meer exclusieve en mooie gordijn- en meubelstoffen in diverse prijsklassen. Wij raden u aan een keer langs te komen om het assortiment zelf te bekijken.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Veenis Interieurs BV Jan in Weteringstraat 34, Amsterdam Noord-Holland 1017 SP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1017 SP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825682]