Veilinghuis AAG

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lekstraat 63 , 1079 EM Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Veilinghuis AAG

Veilinghuis AAG is gevestigd te Amsterdam, het belangrijkste kunst- en antiekcentrum van het land waarop ook de internationale kunsthandel en het internationale veilingwezen zich richten. Iedere werkdag kunt u terecht op ons kantoor voor inlichtingen en taxaties.

AAG richt zich in alle breedte op kunst-, antiek-, verzamelobjecten en wijnen van goede kwaliteit. Met deze keuze maakt het veilinghuis haar veilingen aantrekkelijk voor een breed publiek. Elk te veilen stuk is omgeven door voorwerpen die in hun genre en prijsklasse van hoge kwaliteit zijn.

Inbrengers kunnen rekenen op optimale publicitaire aandacht voor ter veiling gegeven goederen in elke rubriek en in elke prijsklasse. Het veilinghuis organiseert elk halfjaar een veiling voor Schilderijen van Oude Meesters, voor 19e en vroeg 20ste eeuwse schilderijen, voor Moderne en Hedendaagse Beeldende Kunst en voor Meubelen en Varia, zoals Aardewerk, Porselein, Zilver en Juwelen. Daarnaast worden geregeld veilingen van wijnen georganiseerd. Al naar gelang de gelegenheid zich voordoet, worden speciale veilingen gewijd aan een bepaald thema, een bijzondere gelegenheid of een bijzondere collectie.

AAG biedt aan inbrengers en kopers optimale service. Een inbrenger kan rekenen op een snelle respons wanneer hij goederen ter veiling wenst aan te bieden, op een deskundige begeleiding bij de verkoop en op een snelle betaling daarna. Potentiële inbrengers worden snel en deskundig geadviseerd, ook wanneer het gaat om een vrijblijvende taxatie of adviezen over vererving en verdeling. Te veilen goederen worden gericht onder de aandacht gebracht van mogelijk kopers, geplaatst op het internet, prominent afgebeeld in catalogi en tentoongesteld op kijkdagen. Waar van toepassing, worden pers en publiciteit ingeschakeld.
Voor tijdens een veiling onverkocht gebleven voorwerpen bestaat de mogelijkheid van een naverkoop, hetzij met gebruik van het internet, hetzij door op discrete wijze gebruik te maken van het netwerk van relaties.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Diners Club, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/AAG_auctioneers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Veilinghuis AAG in Lekstraat 63, Amsterdam Noord-Holland 1079 EM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer real estate diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam real estate per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1079 EM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814841]