VerhuisAdvies.nl steeds beter in 2007

Door: Verhuisadvies.nl  01-12-2007
Trefwoorden: Verhuizen, Verhuizing, Verhuisbedrijf

VerhuisAdvies.nl houdt ieder kwartaal een enquête onder haar gebruikers. In deze enquête worden tal van vragen gesteld over het gebruik, de vindbaarheid en de kwaliteit van de site. Het betreft allemaal open vragen of meerkeuze vragen. Tot slot wordt er om een cijfer gevraagd. Het gemiddelde cijfer van het eerste kwartaal was een 6,1, het tweede kwartaal resulteerde in een 6,9 gevolgd door een 7,0 in kwartaal 3. In het vierde kwartaal tenslotte gaven de bezoekers een gemiddeld cijfer van 8,1. 2 punten hoger dus!

"De reden dat we een hogere waardering hebben gekregen is logisch," stelt directeur Johan Wachtmeester. "Onze site is gericht op onze bezoekers en onze bezoekers zijn onze klanten. Als je klanten om hun mening vraagt middels een enquete dan moet je ook wat met die meningen doen."

VerhuisAdvies.nl is een website gericht op verhuizen. Via de site is het mogelijk om online een verhuisofferte aan te vragen, praktische verhuistips te lezen en een eigen verhuispagina aan te maken.
"Met name de diversiteit, de kwaliteit van de onderwerpen en de hoeveelheid informatie die we op de site vermelden worden erg gewaardeerd door onze bezoekers," aldus Johan Wachtmeester. Verder krijgt de online offerteservice veel waardering. "Vooral omdat veel mensen niet weten waar en hoe ze moeten beginnen met het voorbereiden van hun verhuizing is deze service erg handig. Daar komt bij dat deze service geheel gratis is, net als overigens de gehele dienstverlening van de website."

Trefwoorden: Verhuisadvies, Verhuisbedrijf, Verhuistips, Verhuizen, Verhuizer, Verhuizing

Contact Verhuisadvies.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share