Verhuurhoek.nl

Afdrukken

Is Verhuurhoek.nl incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 1065 AE Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Verhuurhoek.nl

Een hoek ontstaat als twee lijnen samenkomen. Verhuurhoek streeft ernaar om particulieren en bedrijven, huurders en verhuurders bij elkaar te brengen met een laagdrempelig karakter. Dit zodat zij hun goederen of diensten ter beschikking kunnen stellen tegen een hiervoor overeengekomen compensatie. U kunt uw spullen of uzelf verhuren via een gratis te gebruiken marktplaats-achtig platform.

Denk hier aan spullen als uw trouwjurk die ongebruikt in uw kast blijft hangen, tot aan uw boormachine die u één keer in het jaar gebruikt. Van de fiets die stilstaat in uw schuur tot aan uw tuinstoelen. Of wilt u wellicht als chauffeur aan de slag? Bedenk het en iemand in Nederland heeft er behoefte aan. Met duidelijke afspraken en tips gegeven door ons kunt u vrijwel risicoloos bijverdienen.

Uiteraard werkt dit ook visa versa, mocht u bijv. een (groot) stuk gereedschap nodig hebben, maar wilt u deze niet aanschaffen, dan kunt u deze natuurlijk huren via verhuurhoek.nl. Vergelijk de aanbieders in uw omgeving, zowel bedrijven als particulieren en huur het product wat u wenst voor de juiste prijs.

Het is onze missie om u zo goed mogelijk te adviseren en u veilig en prettig te laten huren en verhuren. De website is eenvoudig in gebruik en iedereen mag een advertentie plaatsen. U heeft alleen een e-mailadres nodig.

Heeft u hulp nodig van ons? Stuur ons een e-mail naar info@verhuurhoek.nl.

Kaart

Producten en diensten

Platform

07-09-2016

Platform waar zowel particulieren, als zakelijke aanbieders en afnemers hun producten en/of diensten kunnen verhuren.Is Verhuurhoek.nl in Amsterdam Noord-Holland 1065 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dienstverlening diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Dienstverlening per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1065 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228425]