Versteden Restauratie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Derde Looiersdwarsstraat 5 HS , 1016 VD Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Versteden Restauratie

In mijn werkplaats restaureren wij meubels: antieke kasten, stoelen, tafels etc. En ook brocante meubeltjes zoals nachtkastjes, spiegels en curiosa.

Door te werken aan een meubel leer ik de geschiedenis van het meubel kennen. De verhalen van de klant over de herkomst van het meubel of het gebruik ervan voegen daar nog iets aan toe. Dat maakt mijn vak zo boeiend. Voor mij ligt de uitdaging om het meubel met alle respect te behandelen, zodanig dat de klant er weer jaren plezier van heeft.

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di, Za - Zo
Gesloten
Wo - Do
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Antiques

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Versteden Restauratie in Derde Looiersdwarsstraat 5 HS, Amsterdam Noord-Holland 1016 VD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1016 VD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819928]