Account Software wint tien keer op rij bij uitreiking Partner Awards Visma

Door: Visma Software BV  14-02-2013
Trefwoorden: erp, Accountview, Boekhoudprogramma

  Ook prestaties Databas, ARCH-IT en CvE Solutions bekroond  

Amsterdam, 14 februari 2013 – De jaarlijkse uitreiking van de Visma Partner Awards vond gisteravond plaats bij Visma Software in Amsterdam. Casper Haspels, Commercieel Directeur van Visma Software, mocht Account Software voor de tiende keer feliciteren met het behalen van de award voor Partner van het Jaar. Databas werd uitgeroepen tot Implementatiepartner van het Jaar en kreeg daarnaast de Projecten en Uren Award toegekend. De Groothandel Award ging voor de derde achtereenvolgende maal naar ARCH-IT. CvE Solutions viel voor het eerst in de prijzen en mocht de Accountancy Award mee naar huis nemen.  

Jaar na jaar sterke prestaties
Account Software toonde zich opnieuw de sterkste partner van Visma als het gaat om AccountView-implementaties. Casper Haspels, Commercieel Directeur van Visma Software: “Account Software blijft het jaar na jaar goed doen qua omzet en afzet en mag zich nu dus zelfs voor de tiende keer op rij Partner van Jaar noemen.” Michel van Westing en Ronald Nap van Account Software waren zeer trots op het winnen van de award. Het feit dat dit al voor de tiende maal is, maakt de award nog waardevoller voor de Visma-partner  

Sterk doelgroepgericht
“Bij de toekenning van de doelgroepenawards draait het om de resultaten die onze partners op een aantal gebieden met AccountView behalen: omzet en afzet binnen een bepaalde productmarktcombinatie, klanttevredenheid, acties rondom bestaande klanten en acties rondom nieuwe klanten”, zegt Haspels. CvE Solutions, winnaar van de Accountancy Award, blonk onder meer uit door zijn SBR-implementaties bij verschillende accountantskantoren in het kader van het project SBR to Go. De accountantskantoren hebben gezamenlijk het zilveren predicaat ‘SBR voor banken’ behaald voor de kwaliteit en omvang van hun aanleveringen aan het Rapportageportaal. Arch-IT, winnaar van de Groothandel Award, gooide onder meer met zijn fashion-specialisme hoge ogen. Zo realiseerde deze partner een zeer succesvol project bij Z8 baby- en kinderkleding.   

Hoge klanttevredenheid beloond
De dubbele bekroning met de award voor Implementatiepartner van het Jaar en de Projecten en Uren Award dankt Databas aan verschillende redenen. Haspels: “Zo scoorde deze partner zeer hoge cijfers voor de tevredenheid van klanten, onder wie het Concertgebouw en Le Champion. Databas heeft business consultants in huis die de wensen van klanten zeer goed begrijpen en kunnen vertalen naar AccountView.” Ook organiseert Databas klantsessies om ze te informeren over de vele mogelijkheden van AccountView en wat ze met de software kunnen bereiken. Tot slot heeft het bedrijf een sterke focus op projecten en uren, met goede prestaties op dit gebied als resultaat.  

Over Visma Software
Visma Software levert open, flexibel in te richten software aan meer dan 30.000 klanten in het mkb en de semi-publieke sector. Naast AccountView en Talent & Salaris bevat het portfolio Mamut One, Visma Severa, Visma.net en diverse andere SaaS-applicaties. Hiermee biedt Visma Software bedrijven een solide basis en/of geïntegreerde oplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Online- en backofficeapplicaties kunnen daarbij naargelang behoefte worden gecombineerd; beide communiceren via webservices met andere internettoepassingen.  

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Kernactiviteiten zijn het automatiseren, integreren en outsourcen van bedrijfsprocessen.  

Bekende namen in het klantenbestand van Visma Software zijn onder andere: Formido, Wehkamp, Koningszuivel, TUI Nederland, Xenos, IHC, Paradiso, SER, Madurodam, KLM Catering, CBF, Woningstichting Portaal, Stichting Soa Aids, IJsselmeervogels, Nederlandse Sportalliantie, Zorggroep Pantein, Baker Tilly Berk Accountants en ABAB Accountants. Kijk voor meer informatie op www.vismasoftware.nl.

Trefwoorden: Accountview, Boekhoudprogramma, erp, Financiële Software, Visma Software

Andere producten en diensten van Visma Software BV

03-06-2013

AccountView klaar voor SEPA

  Service Packs met stappenplan beschikbaar voor overstap   Amsterdam, 3 juni 2013 – Visma Software is klaar om zijn klanten


13-05-2013

Visma Software start samenwerking met ABAB Automatiseringsadvies

  Afdeling Automatiseringsadvies wordt adviseur AccountView   Amsterdam, 13 mei 2013 – Visma Software is een partnerovereenkomst aangegaan met ABAB Automatiseringsadvies,


06-02-2013

Visma Software ontvangt zilveren predicaat ‘SBR voor banken’

  Meer dan honderd kredietrapportages succesvol naar banken met SBR to Go   Amsterdam, 6 februari 2013 – Met zijn SBR


02-01-2013

Visma-organisaties Amsterdam en Amersfoort samen verder als Visma Software BV

  Groei beter stroomlijnen met één Nederlandse organisatie   Amsterdam, 2 januari 2013 - Per 1 januari 2013 vormt Visma DBS