Visma Software start samenwerking met ABAB Automatiseringsadvies

Door: Visma Software BV  13-05-2013
Trefwoorden: Automatisering, Accountancy, Accountview

  Afdeling Automatiseringsadvies wordt adviseur AccountView  

Amsterdam, 13 mei 2013 – Visma Software is een partnerovereenkomst aangegaan met ABAB Automatiseringsadvies, onderdeel van ABAB Accountants en Adviseurs. Dit onderdeel adviseert over uiteenlopende automatiseringsvraagstukken en kan nu ook als partner optreden van Visma Software. ABAB Automatiseringsadvies zal adviseren over de complexere automatiseringsvraagstukken.  

Aan de samenwerking tussen ABAB Accountants en Adviseurs en Visma Software is een grondig voorbereidingstraject voorafgegaan. Deze maand wordt door ABAB Automatiseringsadvies een aantal  opleidingstrajecten voor de AccountView-software afgerond. De afdeling beschikt dan over de juiste expertise om zowel huidige als nieuwe klanten optimaal te ondersteunen en te adviseren over AccountView.   

Gert-Jan Haanen, directeur ABAB Consultancy, “Onze klanten zijn voor ons altijd het uitgangspunt. Dat betekent dat we op basis van hun specifieke wensen onderzoeken welke additionele oplossingen het beste bij hen passen. Dat kunnen we nu ook doen ten aanzien van de complete AccountView-oplossing. We hebben voor een gedegen samenwerking gekozen omdat de AccountView-software prima aansluit bij de vraag van onze klanten en ontwikkelingen op de markt.”  

“ABAB Accountants en Adviseurs heeft met “Mijn ABAB” al een perfecte online integratie tussen de cliëntadministratie en de complete administratie bij de accountant. Hiermee kunnen klanten onder begeleiding van de ABAB-adviseur snel hun boekhouding verwerken en krijgen zij actuele overzichten in hun cliënt dashboard te zien. Deze oplossing is prima geschikt voor de gemiddelde mkb-onderneming omdat zij de complete financiële administratie dekt. Voor handelsondernemingen of projectgestuurde organisaties komt er meer kijken bij het automatiseren en optimaliseren van de administratieve organisatie. Naast Mijn ABAB heeft ABAB Automatiseringsadvies nu alle middelen in huis om toegevoegde waarde te leveren op automatiseringsgebied,” zegt Casper Haspels, Commercieel Directeur van Visma Software. “Als klanten nu behoefte hebben aan verdere uitbreiding kan ABAB Automatiseringsadvies daar zelf adequaat op inspelen. Voor ons betekent de overeenkomst met de afdeling ABAB Automatiseringsadvies dan ook een versteviging van onze marktpositie in de regio’s waarin ABAB actief is.’  

Over Visma Software
Visma Software levert open, flexibel in te richten software aan meer dan 30.000 klanten in het mkb en de semi-publieke sector. Naast AccountView en Talent & Salaris bevat het portfolio Mamut One, Visma Severa, Visma.net en diverse andere SaaS-applicaties. Hiermee biedt Visma Software bedrijven een solide basis en/of geïntegreerde oplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Online- en backofficeapplicaties kunnen daarbij naargelang behoefte worden gecombineerd; beide communiceren via webservices met andere internettoepassingen.  

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Kernactiviteiten zijn het automatiseren, integreren en outsourcen van bedrijfsprocessen.  

Bekende namen in het klantenbestand van Visma Software zijn onder andere: Formido, Wehkamp, Koningszuivel, TUI Nederland, Xenos, IHC, Paradiso, SER, Madurodam, KLM Catering, CBF, Woningstichting Portaal, Stichting Soa Aids, IJsselmeervogels, Nederlandse Sportalliantie, Zorggroep Pantein, Baker Tilly Berk Accountants en ABAB Accountants. Kijk voor meer informatie op www.vismasoftware.nl.

Trefwoorden: Accountancy, Accountview, Automatisering, Financiële Software, Visma Software

Andere producten en diensten van Visma Software BV

03-06-2013

AccountView klaar voor SEPA

  Service Packs met stappenplan beschikbaar voor overstap   Amsterdam, 3 juni 2013 – Visma Software is klaar om zijn klanten


14-02-2013

Account Software wint tien keer op rij bij uitreiking Partner Awards Visma

  Ook prestaties Databas, ARCH-IT en CvE Solutions bekroond   Amsterdam, 14 februari 2013 – De jaarlijkse uitreiking van de Visma


06-02-2013

Visma Software ontvangt zilveren predicaat ‘SBR voor banken’

  Meer dan honderd kredietrapportages succesvol naar banken met SBR to Go   Amsterdam, 6 februari 2013 – Met zijn SBR


02-01-2013

Visma-organisaties Amsterdam en Amersfoort samen verder als Visma Software BV

  Groei beter stroomlijnen met één Nederlandse organisatie   Amsterdam, 2 januari 2013 - Per 1 januari 2013 vormt Visma DBS