Vox-klassen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Buiksloterweg 85 , 1031 CG Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Vox-klassen

Vox-klassen is een onderwijsinitiatief, waar leerlingen van vmbo t/m vwo gezamenlijk aan leerprojecten werken. Er zijn geen vakken, geen muren en zo min mogelijk boeken. Vox staat voor Voortgezet Onderwijs en miXen. Mixen van talenten, niveaus, achtergronden en vakken. Dat levert beter onderwijs op en meer kansen voor iedereen.
Vox-klassen werkt met Project Based Learning (PBL). Dat is een onderwijsvorm waarbij samen gewerkt wordt aan uitdagende projecten uit de samenleving. Doordat de onderwerpen uit de echte wereld komen, is het begrip beter en vergroot het de toepasbaarheid in andere situaties. Het onderwijs bij Vox is niet verdeeld in vakken. Juist door geïntegreerd te denken en te handelen, kunnen steeds nieuwe oplossingen worden bedacht.
Tijdens de zoektocht naar antwoorden op vragen, krijgen de leerlingen feedback op hun werk en aanpak van de mentor en docenten. Zij coachen de leerlingen om het beste uit zichzelf te halen en werken toe naar een eindexamen op het voor de leerling hoogst haalbare niveau.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/vox

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vox-klassen in Buiksloterweg 85, Amsterdam Noord-Holland 1031 CG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Lessen diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Lessen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1031 CG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817181]