Vox-klassen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Buiksloterweg 85 , 1031 CG Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Vox-klassen

Het Bredero Lyceum is van oudsher een openbare school voor havo en vwo in Amsterdam-Noord, gevestigd op de Buiksloterweg. Onze school is kleinschalig en iedereen kent elkaar. De school telt ongeveer 420 leerlingen.

Wij zijn een school die sterk in ontwikkeling is. We hebben mede aan de basis gestaan van het Hyperion Lyceum, waarin een innovatief en ambitieus onderwijsprogramma voor het vwo is ontwikkeld. Dit heeft tot gevolg dat het Bredero Lyceum het vwo langzaam uitgroeit. Komend schooljaar heeft het Bredero Lyceum alleen nog een laatstejaars vwo-afdeling.

De overige leerlingen doen hun voordeel met de vernieuwde onderwijsideeën. De lessen zijn uitdagend en ICT-gericht. Je kunt kiezen voor extra examenvakken: informatica, management & organisatie en tekenen. Ook bieden wij onderwijs aan in samenwerking met bedrijven en instellingen: Villa Bredero.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/BrederoLyc

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vox-klassen in Buiksloterweg 85, Amsterdam Noord-Holland 1031 CG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1031 CG, Nederland

 • G-supplies

  Churchilllaan 7 - 3e etage Amsterdam Noord-Holland 1078 DB

 • Cleaning Shop Express

  Huidenstraat 24/A Amsterdam Noord-Holland 1016 ET

 • Steakhouse Ter

  Oude Doelenstraat 18 Amsterdam Noord-Holland 1012 ED

 • Luepp

  Roeselarestraat 13 Amsterdam Noord-Holland 1066 SW

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817181]