Oude Gracht Groep versterkt met DG Volksgezondheid De Goeij

Oude Gracht Groep versterkt met DG Volksgezondheid De Goeij van Voz Magazine

Door: Voz Magazine  11-02-2009
Trefwoorden: Ziekenhuis, Consultant, Huisarts

De Oude Gracht Groep (OGG) biedt managementadvies, interim- en projectmanagement in diverse sectoren, met name in de gezondheidszorg. Binnen de OGG werken meerdere ondernemingen en consultants samen op disciplines als organisatieadvies, coaching- en verandertrajecten, maar ook marketingcommunicatie, HRM en ICT. Hierdoor is de OGG in staat om integrale oplossingen te realiseren op het gebied van organisatie en menselijk kapitaal. Het duurzaam verbeteren van de organisaties van de opdrachtgever is het doel, waarbij oorspronkelijke ideeën, ICT en marketingcommunicatie als strategische hulpmiddelen worden ingezet. Dit geldt in het bijzonder voor de gezondheidszorg, (semi-)overheid, onderwijs en zakelijke dienstverlening.
Het is vooral een gelijkgestemde visie op het veranderingsproces waarin de Nederlandse gezondheidszorg zich momenteel bevindt, die De Goeij en de OGG samenbracht. En dat is dat ondernemende zorg een wezenlijke bijdrage levert aan betere en efficiëntere zorg voor iedereen, dus zowel voor patiënt als voor arts en de zorgprofessional.
De OGG ziet zich derhalve versterkt met de komst van de Directeur-generaal. Na bijna veertig jaar de publieke zaak te hebben gediend legt Hans de Goeij op 1 maart aanstaande zijn functie als Directeur-generaal neer. Ir. De Goeij werd onlangs 60 jaar en trad voor het eerst in rijksdienst in mei 1969. Hij werkte een langere tijd bij gemeentelijke en regionale overheden. Hij heeft besloten om na zeven jaar als directeur-generaal van de Volksgezondheid bij het ministerie van VWS te stoppen met deze werkzaamheden.
Naast zijn werk bij de Oude Gracht Groep zal hij in deeltijd blijven werken als buitengewoon adviseur van het ministerie van VWS. In die functie zal hij op verzoek van de minister van VWS een aantal projectwerkzaamheden leiden tot juni 2011.

 

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met De Oude Gracht Groep, Herman van der Weide, telefoon 0174 272 360.
www.oudegrachtgroep.nl

Trefwoorden: Consultant, Directeur-generaal, Huisarts, Interim Managment, Ministerie, Organisatie-advies, Volksgezondheid, Vws, Ziekenhuis,

Contact Voz Magazine

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share